19mm-es méhnyálkahártya= baba? (beszélgetés)
Szia
Olvastam, végtelenűl sajnálom. Biztos, hogy babás voltál.Fel a fejjel-tudom most semmi nem vígasztal-de leszel még babás.
Szerintem pihenj most, amennyit csak tudsz és erősítsd meg a lelkedet.
Sziasztok!
Sajnos nincsenek jó hírek. Baj van,volt. nem tudom. holnap derül ki minden, minden esetre ma rosszul lettem hazafele, nagyon begörcsöltem, és egyből elkezdtem vérezni.. holnap derül ki minden. A többi a naplómban, ha valakit érdekel..
Csak olyan nehéz várni.. Meg ezek a tünetek. Néha beszúrkálódik jobb, vagy bal oldalt alul a hasam (mint pé környékén).
Viszont azért nem értem, a 19mm-t, mert szedtem az előző 2 hónapban clostybegitet(peteérést elősegítő),és annak a mellékhatása a méhny.hártya elvékonyítása. Nekem meg 19mm lett....
A gyomorégés is normális...
Ilyenkor a feje tetejére áll minden!Hormonok sokasága dolgozik most benned!
Nekem 3 gyermekem van....én is átéltem ezeket a tüneteket,az elsőnél én is ugyanígy paráztam....nyugi....minden oké lesz!:)
Szerintem is babád lesz....az pedig normális tünet,hogy olyan érzésed van mintha meg akarna jönni!
Ne izgulj.....minden oké lesz!!!
köszi..
Egyébként meddig normálisak ezek a fájások? Tehát mi a normális még, és mi nem? Egyfolytában fájó derék??? 2 napja..
Mindenki akivel beszéltem azt mondják, hogy tuti babás vagyok. Csak annyira nem tudom, hogy ezek a fájások mennyire normálisak? Teljesen olyan érzésem van,hogy mindjárt megjön.Kb.30 percenként pisilni megyek.
Ja az uh-n annyit mondott a doki, hogy mensi jeleket sem lát. :S
nyugi, nekem 2,5 hétig nem tudta az első gyereknél doki megmondani-neked csak 1 hét:)
Kitartás:)
a Nögyógyász nem mondta mi oka lehet még?? Mégiscsak
ö a szakértö!! Mit mondott???
A nyálkahártya azért vastagszik meg,hogy a megtermékenyített petesejt be tudjon ágyazódni!
Ha nem történik megtermékenyülés,akkor ez a nyálkahártya vérzés kíséretében leválik,amit menstruációnak nevezünk!
További ajánlott fórumok:
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Pozitív HCg, vékony méhnyálkahártya, UH nem mutat semmit
- Természetes szerek méhnyálkahártyára
- Vékony a méhnyálkahártyám!!!
- Ciklus 20. napján 16 mm-es méhnyálkahártya vastagsága jelenthet babát?
- Mennyi ideig kell a palástfű teát inni a méhnyálkahártya megvastagodásához?