Mennyi ideig kell a palástfű teát inni a méhnyálkahártya megvastagodásához? (tudásbázis)
Egyelőre csak cicka-palástfüvet iszom, szerintem ennyit még lehet keverni, ahogy olvastam ajánlják 1:1-es arányban.
Nem tudom mi oka lehet, jó eséllyel hormonális, de a dokik (eddig kettőnél jártam) nem mondtak rá semmit :/
Köszönöm a jó tanácsot, remélem nálam is megnő majd a babával :)
Szerintem nézz után, hogy hogyan lehet keverni a gyógynövényeket. Azoknak is meg van az arányuk!
Nézz utána a málnalevél teának is, az erősíti a méhet, de nem tudom, hogy mikor lehet inni. Túl sok mindent ne használj egyszerre, mert az felboríthatja a hormonrendszeredet.
Amiatt meg ne aggódj, hogy kisebb a méhed. Nekem is annó ezt mondta a doki, de azt is hozzátette, hogy a babával majd kifejlődik. Így is lett. :)
Ha vékony a méhnyálkahártyád, akkor annak hormonális oka is lehet. Mit javasolt rá a dokid?
Sziasztok van itt valaki még?
Nekem a doki azt mondta, hogy kisebb a méhem és vékonyabb a méhnyálkahártyám, mint kéne.
Az elmúlt hónapban cickafarkat ittam az első 2 hétben, majd palástfüvet. Most annyiban módosítottam, hogy a ciklus első felében is hozzáteszem a palástfüvet.
Tudok még valamit tenni az ügy érdekében? Barátcserje vagy valami?
Köszi!
Reggel éhgyomorra a leghatásosabb.
Egyébként bármikor ihatod természetsen.
a ciklus első felére ajánlom a cickafark teát
és így a 2 hat egyszerre:)
sokáig
akár 6 hónapig is persze ha addig nem sikerül
mert ha esetleg vékony lenne akkor a dokik úgy is adnak rá gyógyszert
További ajánlott fórumok:
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Van valami jó ötleted a sarok bőr megvastagodása ellen?
- Pozitív HCg, vékony méhnyálkahártya, UH nem mutat semmit
- Progeszteron segíti a méhnyálkahártya megvastagodását?
- Mire utalhat a megvastagodott méhnyálkahártya, terhességen kívül?
- A Norcolut gyógyszer segíti a méhnyálkahártya megvastagodását?