Van valami jó ötleted a sarok bőr megvastagodása ellen? (tudásbázis)
Évek óta használom az oriflame-től a Foot cream-et,
nekem is vastag volt a bőr a sarkamon, mióta használom, nincs keményedés, természetesen fürdés után mindíg dörzskővel átdörzsölöm a sarkamat, és utána bekenem éjszakára. Ajánlani tudom, mert nagyon jó.
Na, ebbe jól beletrafáltam.:))
Akkor Te pláne jobban éreznéd magad, márcsak egy külön pedikűröst kell rendelni a tengerpartra, hogy ne kelljen sétálgatni még a habköveken se.:)
Ennyit a szabadidő aktív eltöltéséről.;)
:))
De jobban is éreznéd magam, mint a pedikűrösnél.:)
Tettem,és teszek ellene állandó rendszerességgel.
Reggel este kenem a sarkam,és minden másnap reszelem is.
Lúdtalpam nincs,és olyan súlyfeleslegem sem,ami indokolná a vastagodást.
Nem kell rinocérosz bőrre gondolni,itt arról van szó,hogy úgy érzem,kissé vastagabb a bőr a sarkamon,nem bársonyos puha,amilyennek szeretném.
Nem hanyagolom el magam,csak jobbat szeretnék.
Egyébként majdnem egész nap gyógypapucsban járok...
Miért, naponta kened és reszeled? Alkati kérdés, akinek súlyfeleslege van, azon a részén amire nagyobb nyomás nehezedik, sokkal jobban megvastagodhat a bőr, vagy esetleg lúdtalpas vagy akkor a rossz járás miatt.
Azt is csinálhatod, hogy egy pedikűrössel elsőre megcsináltatod a lábad, ő leszedi szépen a felesleget, te hazamész és naponta enyhén megreszeled, és kened.
Nincs csodakenőcs, csak rendszeresség, hidd el..
Nem tartok titokban semmit:)
Csak a kérdésre válaszoltam, hogy mi a vélemény a Ped-Eggről
Akkor miért tartod titokban az ötletedet,ha zseniális?
Gyötör a kíváncsiság.
Nemrég láttam egy tévéműsort, amiben erről is szó volt.
Ott azt ajánlotta az orvos, hogy minden nap tápláló krémmel kenegetni kell. Mindegy, hogy milyen krém.
Amit viszont kifejezetten károsnak tartottak,az a szódabikarbóna. Azzal indokolta, hogy nagyon szárítja a bőrt, így inkább árt, mint használ.
Szia!
A megvastagodott sarokbőr általában a rossz testtartás "eredménye". Én nem csak helyi kezelést ajánlanék, hanem lúdtalpbetétet! A lúdtalpbetét pedig személyreszabott, és még valami. Pécsen dolgozik Györe Károly, aki a láb "őrültje" mindent tud ról és a talpbetéten túl még egyéni lábtornát is "felír". Jó szívvel ajánlom, mert a családom is hozzá jár, és sokat segített a férjemnek, fiamnak.
Ez nagyon jó ötlet,köszönöm!
Tehát akkor sertészsírt keverni szalicillal.
Hálás lennék,(és gondolom mások is)ha le tudnád írni az arányt,és a módszert,ahogy a Nagyid alkalmazta.
Azért mert a fémreszelő igazán, csak száraz lábon hatásos. Krémben pedig teljesen mindegy mit használsz, a rendszeresség a lényeg.
Sajnos én is kénytelen vagyok rendszeresen reszelni, és krémezni, bár ha olyanom van, szikével leszedem,de azt nem ajánlom senkinek:)
Egyszer próbáltam pedikűröst,de semmivel sem lett jobb a sarkam annál,mint amit én magam tudok csinálni.
Az biztos,hogy a lábgombától elkezdve egyéb durvább dolgokig mindent el lehet kapni elvileg.
További ajánlott fórumok:
- Kézen az ujjízületek feletti bőrön bőrkeményedés, sprőd, megvastagodott bőr. Mi lehet ez?
- Mennyi ideig kell a palástfű teát inni a méhnyálkahártya megvastagodásához?
- Progeszteron segíti a méhnyálkahártya megvastagodását?
- Mire utalhat a megvastagodott méhnyálkahártya, terhességen kívül?
- A Norcolut gyógyszer segíti a méhnyálkahártya megvastagodását?
- Mit érdemes a széthútható sarokülőre tenni, derékfájás ellen, valamint hogy kényelmesebb legyen?