18 után nem akarok enni, de ha nagyon megéhezek mit egyek? (beszélgetős fórum)
Abszolút!Saját magad alakítod ki az időrended.
Én pár napja szintén 6 után nem eszem, teljesen rendben van. Csak az a baj, hogy most éjfél lesz, utoljára 6- kor ettem, megyek nemsokára lefeküdni mert olyan éhes vagyok, hogy megrágcsálom a klaviatúrát.
Szóval a 7 óra is rendben van.
Nagyon szépen köszönöm lányok a sok jó tanácsot:)
Remélem találkozunk még:)
répát, karikázz fel és karikánként élvezd...
almát.... jól rágd meg
káposzta levelet... isteni rágcsálni
ettől nem hizol
1 kefir vagy aktivia buzacsirával, vagy zabkorpával (belekeverve)
biztos érted....
nyers, zölcsi vagy gyümi
En nagyon tudom a turot ajanlani szinten estere. Nagyon jo natur joghurttal osszekeverve, par szem friss eperrel. Jol eltelit es tele van feherjevel.
Vagy kizarolag szoja tejbol eperturmixot. Nagyon joo!
A netről :D Keress rá.
Nézd meg a hivatalos oldalon, és tuti találsz a közeletekben oktatót. Sokan hiszik, hogy könyvből el lehet sajátítani maximálisan. Egy tanfolyamon még azt is megmondják, ha rosszul tartod magadat. És ha nem mégy el, rosszul rögzülhet a tartás.
6000 ft, kb. 5 óra. Szerintem minden más vizsgálat sokkal hosszadalmasabb és költségesebb. És a mesterséges gyógyszerek csak ideig-óráig segítenek. :S
Én írtam, úgyhogy megyek is az ágyba, de mééég nem alszom, méééég nem érek rá ;-) De ágyban vagyok :-) Érted :-))))))
Szép álmokat, Csajok!
A fruktóz az gyümölcscukor, ami természetes alapon is megtalálható a gyümölcsökben. Csak kicsit több kell belőle. :) Mármint relatíve több, egy kis kanál cukor jobban édesít, mint ugyanannyi fruktóz, ami lehet meg sem érződik. :D
Használtam.
A xilitet nem ismerem, de sokan dicsérik. :)
Ezért írtam, hogy hülyeség az elmélet, mely szerint 18 után ne egyél semmit. Lefekvés előtt 4 órával a helyes. De az a legjobb, mint valaki írta, hogy 18 után nem evett, és 10 körül már ágyban volt.
Többieknek: a minőségi és elegendő alvás is fontos a fogyáshoz! Nézzetek utána.
Menj el egy aviva tornára. Lefogysz, helyre teszi az összes hormonodat, és babázni fogsz. :)
Tapasztalat!
Na a mesterséges édesítő kuka. Sokan azt hiszik, hogy mennyire egészséges. :S
Chips: akinek gondja van vele, olvasson a nátrium-glutamátról. Többé nem fog belőle enni az tuti. :D
A teában tein van általában, kivéve a gyógy és vörös teákat.
Koplalással csak a szervezetedet teszed tönkre!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Volt már valaki terheléses cukor vizsgálaton? Nagyon szörnyű? Kedden megyek és eléggé parázok!
- Világosbarna hajamba nagyon kevéssé elütő, szőke melírcsikokat akarok, mintha a nap szívta volna ki. MIlyen terméket ajánlotok?
- Segítenétek? 2.5 éves évfordulóra akarok saját kezűleg valami nagyon jó ajándékot. Ötleteket várok...
- Adobe flash playert akarok telepíteni a gépemre, nagyon nem értek hozzá, és nem tudom megnyitni ezt: flashplayer. xpt, tud valaki segíteni?