Világosbarna hajamba nagyon kevéssé elütő, szőke melírcsikokat akarok, mintha a nap szívta volna ki. MIlyen terméket ajánlotok? (tudásbázis)
Király! :)))
Akkor teljesen egyszerű lesz. Kiválasztod a Neked tetsző színt és hajrá. Otthon csak akkor ha van ügyes kezű a családban, mert a vékony szép tincsek keltenek rendezett, természetes benyomást. A fodrásznál is megbeszélhettek színt, de Te magad is megveheted. Nagyon ajánlom a fodrászkelléket, mert sok jó termék van, nagy a színválaszték és szakértők segítenek.
Tehát ha festett a hajad, akkor a tincseket le kell szívatni, majd az egészet befesteni a szokott színre. Így a csíkok világosabbak lesznek, a többi pedig a szokott színű.
Ha nem vagy festett, akkor vegyél tincsezőt, ha nem fodrász csinálja (ha igen, akkor ő úgyis ért hozzá). Fodrászkellékben sokféle márka kapható, az eladóval tudtok színt választani. Gyönyörű színek vannak. :)
Ha csíkokat akarsz nem biztos, hogy a citromos megoldás jó.
Az avonost próbáltam én is, de sajna nem csíkokat csinált az se. :(
Én azt tanácsolnám, hogy menj el egy fodrászhoz, mert csíkozni ő tud rendesen.
Te próbáltad a citromot?Jó ötlet!
Nem szárítja nagyon a hajvégeket?
Avonnak is van melírozója,ha otthon magadnak akarod.
Az én sötétszőke, nagyon világosbarnának is mondhatod.SZoktam melíroztatni, ugyanakkor anyagi megfontolásból évente 1x veszek ilyen Avonos melírozót, és néha azt használom.
A citromos megoldás is jó lehet , még sosem próbáltam.
Ha viszont festett a hajad,nem tudom,hogy viselkednek rajta a dolgok,akkor inkább fodrásztól érdeklődj.
Lehet kapni szőkítő sprét, az csak egy árnyalatnyit világosít.
Hasonló eredményt érhetsz el citromlével, ha bekened vele a hajad, és kiülsz a napra.
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy közép vagy sötétbarna hajat egy világos szőke hajfesték világosbarnává netán szőkévé tesz?
- Mi volt a neve, egy gyerekkori süteménynek, amit szerettem? Hasonlít az islerhez, kerek, lapos, de az világosbarna és kemény bevonatú volt
- Milyen melír illene a világosbarna göndör hajamba? Mennyibe kerülne, ha keveset csináltatnék?
- Palette világosbarna hajfestéktől lesz középbarna hajam?Írjon aki próbálta!
- Hamvas világosbarna vagy sötétszőke(már-már szürkés)árnyalatú hajszint szeretnék.Milyen hajfestékkel érhetem el?
- Kialakult világosbarna anyajegy.Rosszat jelenthet?