Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Segítenétek? 2.5 éves évfordulóra akarok saját kezűleg valami nagyon jó ajándékot. Ötleteket várok... fórum

Segítenétek? 2.5 éves évfordulóra akarok saját kezűleg valami nagyon jó ajándékot. Ötleteket várok... (tudásbázis)

2009. jún. 26. 16:00
Bocsika, de nem tudok feltenni képet.Költöztünk és fogalmam sincs merre van.
5. Miss Marple (válaszként erre: 4. - 9d89084b16)
2009. jún. 21. 09:34

Huhh, Bocsika, hogy csak most néztem ide vissza!

Most per pill nem tudok, de majd talán este! ;)

4. 9d89084b16 (válaszként erre: 3. - Miss Marple)
2009. jún. 17. 20:09
ohh:)ez nagyon jó:)nem tudsz róla kéőet feltenni?
2009. jún. 17. 20:07

Szia!

Én fényképalbumot készítettem, amit a jövőnkben készült képeinkkel fogunk majd megtölteni.Vettem egy újrahasznosított papírból készült spirálfüzetet.Becsomagoltam egy szép papírral, minden oldalnak a sarkába rajzoltam egy sarokmintát.A hozzávalókat kreatív boltban vettem, mert ott sokkal érdekesebb alapanyagok vannak, mint egy sima papír-írószer boltban.Két hét volt mire kész lett, de nagyon büszke voltam rá. ;) És persze a páromnak is tetszett. Én első évfordulónkra csináltam ezt.

2009. jún. 17. 20:03
azért nem alaroks emmit venni,mert most én akarom csinálni,meg anynira sok pénzem most nincs,na meg mindig csak a rendes fordulót szpktuk megünnepelni.Vmi olyasmire gondoltam,amit a képeinkből lehetne.Tippek?más ötletet is várok:)
2009. jún. 17. 20:02
Segítsetek!2.5éves évfordulóra akarok saját kezűleg vmi nagyon jó ajándékot.Ötleteket várok...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook