18 nappal aktus után halvány pozi lehet baba? (tudásbázis)
Kösziii!
Ez a krém jó,hidd el!
Nem mondanám ha nem így lenne!
Ha ez a krém nem lenne nem lenne most pozi tesztem :)
Ahogy gondolod.
Jó egészséget kívánok Nektek!
Mert nem tudnak róla semmit ;) De én tudom, hogy ez is ugyanolyan jó.
De köszi, értem hogy segítő szándékkal írtad.
Egyébkéééént most egy eléggé szépet teszteltem :) Felraktam!
Komolyan veszem. Amit nem mondtam, hogy használok progeszteronos krémet, szóval ha csak a progi a baj, akkor az meg van oldva. A doki is azt tudna adni.
De azt megérted h azért nem hívom fel mert most rögtön nem tudna fogadni?
Lehet attól halványabb a teszt, hogy éjszaka ittam, vagy ne reménykedjek?
Írjatok please!
Köszi :)
Annyira nem vészes, hogy szabira kéne mennem akkor inkább így fogalmazok :)
A gyereknek sokkal többet árt a stressz, hidd el! miért nem mész szabira inkább, legalább amíg kiderül, hogy mi van. Szerintem a rengeteg bogyó sem jó, hiába vitamin, azért a vitaminok mellett tartalmaznak ezek más anyagokat is. De a stressz tényleg többet árthat- nem csak neked, hanem a Picikédnek is, és nem gondolom hogy a stresszt bogyókkal lehet kordában tartani.
De te tudod. Ne agyalj ennyit. Sajnos minden megeshet a terhesség bármely szakaszában, ezért lenne fontos a nyugalom.
Most vok a ciklus 26.napján.
Légyszi mondjátok hogy nem fog megjönni!
A 31.re nem várom.
Ugye lehet attól már most pozi h a 8.napon voltunk együtt???
Igazad van teljesen, alapesetben én sem. Csak szükségem van ezekre, hogy bírjam a strapát...
Vagyis a c vitaminra,b komplexre meg a magnéziumra. Akkor a többit elhagyom.
Abba egyébként nem hiszek,hogy táplálkozással elég vitamint lehet bevinni.
Jaj nagyon parázok h kedden megjön. Akkorra nem várom. Tudom tudom nem szabad!
Én a femibionon kívül nem vennék be semmit. Minek? Plusz a Magnéziumot. Mindegyik vitaminnak van egy határértéke, szerintem jobb nem átlépni, bár nem hiszem, hogy káros, szerintem nem kell ennyi minden. Inkább egyél helyette.
Én a terhesvitamint sem szedem mindennap.
A káposztaleves kapszulát is hagynám, mert ki tudja mi van benne.
Szerintem mindenkinél változó a rosszullét. Én az 5. héten voltam rosszul kora reggel, meg utána a 6.-7. héten hajnalonta, de én szerencsés voltam, mert nekem csak enyhe volt és hamar múlt.
További ajánlott fórumok:
- One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba?
- Nagyon halvany pozitiv tesztek!! Lehet hinni nekik?
- 5 napja késik a menstruációm, 2 különböző márkájú teszt, egyforma eredmény, sötét mellett halvány csík. Terhes lehetek?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Menstruáció előtt egy nappal halvány pozitív a teszt, lehet már örülni?
- Volt már valakinek halvány pozitív tesztje mensi előtt pár nappal?