One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba? (beszélgetős fórum)
Sziasztok
MINDENKINEK KEGYELEM TELJES BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziaszrtok lányok
mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánok.
Ne idegeskedjetek nemsoká ti is mamik lesztek
:DDDDDDDDDDD
egyébként én is automatikusan Miával való barátságomra gondoltam! :DDDD
Az meg sem fordult a fejembe, hogy nem sokan tudják, hogy mi barátnők vagyunk! :DDDDDDDDDDDD
:D
:****
egy pillanatnyi elmezavar volt nálam!
elnézést kérek mindenkitől!!! tényleg!!!
:) már nincs semmi bajom!
Mia te is igzai barátnő vagy!!!!
:***
Ez kellett nekem!! valaki jól kiosszon! :DDD
Félre értés volt az egész!!!!
...
....
Nem akartam másra ráhozni a rosszkedvet.. bocsánat akire ráragasztottam!
Egyébként nem csak a gyerek a bajom...
Most haragszol?? :((
megérteném... :(
Átvitt értelembe értettem! nem szó szerint természetesen!!! Arra gondoltam, hogy nehogy már azt hidd, hogy akkor lesz nekem jobb ,,, ha neked sem jön össze....
Meg ne sértődj már nekem!!!
Tudtam amúgy hogy ezt fogod írni,, éreztem.. mikor rákattintottam a Ment gombra!
nem akartalak megbántani... :(((
bocsi... most hülye vagyok... madj áhhh.. mindegy...
Aranyos vagy... úgy legyen!
Igazából.. áhhh.. most így semmi nem használ!
Kedvesek vagytok, hogy próbáltok vígasztalni,,, tényleg! jól is esik.. meg minden...
;(((((((((((((((((((((((((((((((
Csak reggel óta potyognak a könnyeim... semmi más nem jár a fejembe,,, csak hogy miért velem történik ez..?? Aki elhagyja a gyerekeit... nem szereti őket.. eszébe sem jut, hogy valaha is szült... annak.. annak bezzeg!!! Sorba jönnek a gyerekek!!! Alig van köztük egy év! Igazságtalanság.. ez az egész!!! :((
Bolond vagy!???? Mi az hogy megnyugtass???? Én nem annak örülök, hogy másnak se legyen jó, ha nekem nem az!!! Én annak örülnék ha neked baba lenne!!! Ne őrjíts már meg!!!!! :SSSSS
:(( Szegény! Akkor nektek is meg van a bajotok!! Sajnálom! Remélem hamar meggyógyulsz! Egyél sok mandarint! ;) :))
Szia Miám!!!
Mi újság? Hogy vagy??
Köszönöm...úgy legyen... bár én nem nagyon hiszek már ebbe.... :(((
Nagyon el vagyok keseredve... nagyon.. ;((((((((
Sziasztok Lányok!
Ne adjátok fel, előbb-utóbb összejön nektek is!!! Annyira sajnálom, h csalódnotok kellett, de én mindannyiótoknak nagyon szurkolok!!!!
Nem szabad elkeseredni, és tényleg próbáljatok meg nem túlságosan görcsölni a babán! Tudom, könnyű mondani....
sziasztok
Sajna a teszten nincs csík és még nem is jött meg:-(:-(:-((((((((((((((((
Nagyon szomorú vagyok:-(:-(
Sziasztok.. sajnos.. az én esetembe a halvány csík... nem jelentett semmit... megjött.. ;(((
ÁHhhhh... nagyon szomorú vagyok...... :((((
Ecus!!! ÉN nagyon nagyon drukkolok neked!!! Csinálj tesztet!!! :) Légy bátor! :)
Nem tudom mikor mernék csinálni ujjab tesztet szerintem nincs elég bátorságom hozzá.........bár ha az lennék már ki kéne mutatnia de nem tudom
És te mikor csinálsz azért 12 nap elég sok már szerintem kimutatná........
Kezet morzsolgatva várom az eredményed .....sok szerencsét hozzá....
Puszi drukkolok
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Halvány terhességi teszt. Létezik, hogy eltűnt a csík?
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Halvány pozitív terhességi teszt vagy szellemcsík?
- Szerintetek ha a kontroll csík a halványabb a terhességi teszten, attól érvényes?