18. héten kisfiú, mégis lány lett... (beszélgetés)
En anno ugyanilyen forumot nyitottam azert mert őszinten megmondom lanyt akartam..annak ellenere h van mar egy lanyom..
Hat nem neztek el.Fiu lett.18.heten hidd el az tuti fiu.
A lenyeg!1000lanyert sem adnam oda!Ő az en "szerelmem" annyi szeretet kapok tőle,hogy azt elmondani nem lehet.
Hidd el elolvadsz majd tole:-)
:D
Érdekes ez az egész, de valahogy olyan "természetesnek" is tűnik, olyan "egyértelműnek"..;)
Amúgy nekem teljesen mindegy volt, mi lesz a babám, csak valahogy annyi lány van a mi családunkban, ebből jött az nekem, hogy tuti lányom lesz, így vártam, és hát ja, UH-n sosem tudták megmondani, mert a köldökzsinór ott volt, 4D-n is, pedig fél órát próbálkoztak, erre az utolsó UH-n, hogy fiú..Heee???? Na de tényleg??? Hány százalékra biztos? De a hölgy nem mondta, hogy ez most már tuti így lesz, csak azt, hogy ő fütyköst lát..
A lényeg: szülés után lesz meg a 100% bizonyosság..:D De tán tényleg egy anya megérzi, megálmodja a valóssat...
A magzat neme már a fogantatáskor eldől,5 hét körül már kialakulnak a külső nemi szervek.
A tévedések oka,hogy a herezacskó és a szeméremajkak bizonyos testhelyzetben könnyen összekeverhetők.Biztosat sosem mondanak pont emiatt
Én is lányt éreztem végig, viszont álmomban mindig fiam volt...És a legutolsó UH-n (már nemtom hányadik hétben, 30valahány, 7 éve volt) mondták, hogy fiú lesz, és fiú is lett...
Szóval a megérzéses dolog is lutri, valakinél bejön, akár 3.-ra is, de valakinél nem, nem lehet erre azért annyira adni...Akkor most mondjam, hogy az álmunkra hagyatkozzunk???? Ebben sem hiszek, csak érdekes, hogy tényleg mindig kis kopasz kisfiúról álmodtam várandósan..;)
Az én környezetemben minden UH tutit mondott. Amúgy én is "éreztem", hogy lányom lesz. Persze valószínűbb, hogy inkább arra vágytam, hogy lányom legyen. Nálunk a 21. héten volt oly kegyes, hogy megmutatta, hogy tényleg lány.
Amúgy olyanról viszont nem egyszer olvastam, hogy a köldökzsinór bezavart és fiúnak nézték a kislányt. Szóval bármi lehet;) Jó egészséget nektek, bármi is legyen!:)
:))
A végén minden kiderül!
Jó egészséget nektek!
Anyósom 40 éve ingával "jósol". :)
Eddig mindig eltalálta mindenkinél. Az első két gyerkőcnél nekem is. Most már 8. héttől lányt "jósolt". Végülis tényleg mindegy,talán csak most azért szerettünk volna jobban kislányt,mert most a lányom hugit szeretett volna.
Egy kis boszorkányság, nem vállalok felelősséget!
Ingával néztem meg, hogy az unokáim milyen neműek lesznek.
Be is jött mindegyik :D Akkor is, ha nem tudományos módszer.
Nekem fiam is van és lányom is. Egyáltalán nem éreztem meg, hogy mi lesz...
Sajna csak később ismerkedtem meg az ingával ;)
Én folyamatosan fiút éreztem, 13. héten fiúnak is mondták :) Aztán 20. héten még is rákérdeztem a genetikán. Ott már lány volt, hiába minden megérzésem :) 23. héten voltunk 4D-n is, ott is lánynak mondták és lány is lett :)
Én addig szentül meg voltam győződve róla, h megérzi az ember és hittem a megérzésemben :) Még jó, h nem kezdtünk fiús cuccokat bevásárolni, meg kékre festeni a ygerekszobát :D
anno én is éreztem (tudtam) hogy fiam lesz. Akkor még nem voltam ilyen csodamasinák és a dokik sem voltak közlékenyek baba nemét illetően.
Gratulálok és jó egészséget az egész családnak! :)
További ajánlott fórumok:
- 3 éves kisfiú lányos játékokkal szeret játszani
- Kislány vagy kisfiú?
- Kislány vagy kisfiú várható?
- Kislány vagy kisfiú: hányadik héttől lehet megtudni biztosra, hogy milyen nemű a kisbabám?
- A kislány yorki kifog jönni egy kisfiu tacsival?
- Van kedved gyerekszobát berendezni egy kisfiú és egy kislány számára? Szívesen fogadok bármilyen ötletet. 1. pontba találod a részleteket...