A kislány yorki kifog jönni egy kisfiu tacsival? (tudásbázis kérdés)
rákérdezek...dús hajzattal rendelkezel?
ki fog hullani az összes...
Az állatok kijönnek egymással. Ők nem emberek.
Nekem egyedülálló 7 éves cicám mellé lett hirtelen 5 kiscica, majd egy kutya és két hétre rá egy újabb kutya.
Hagytam őket "megbeszélni" a dolgokat.
A legidősebb a falkavezér (hát pont egy macska, de így jártak). Ennek a cicának a 30 kilós kutya is szót fogad! Ha valamit szeretnék, akkor a cicával "üzenek" a többieknek.
Sokszor volt már nálunk kóbor kutyus is - ők is tudomásul vették, hogy a cica a falkavezér.
Csodálatosak az állatok! Csak hagyni kell őket - ügyesebben megoldanak mindent, mint mi emberek!
az ellenkező neműek általában kijönnek egymással
(az én tacsim is szerette a macskákat:))
Szerencsés dolog,hogy a yorki kutyus fiatalabb,mert sokkal könnyebben megbarátkoznak egymással,szinte kölykévé fogadja.
Hihetetlennek tűnik,de igaz amiről írok. Két spiccünk van,fiú és lány,3 és 5 évesek.
A nyáron hoztam hozzájuk egy kölyökcicát, és pillanatok alatt befogadták,azóta is kölykükként szeretik,pátyolgatják.
Nagyon édesek tudnak lenni.
Ki fognak jönni, főleg ha kölyökkorban szoktatod össze őket.
Nekem tacskóm van és labradorom,a labrador került hozzám először, a tacsi 1 évre rá, de nagyon jól összeszoktak, igáz mostmár idősebbek és olykor kicsit zsémbesek :)
Ilyen csakis egy embernek jut eszébe.
Ha nem egy fajból származnak, attól még kijöhetnek jól egymással, az állatok is. :)
Biztosan ki fognak jönni egymással,csak a következményekkel lesznek problémák. :))
Valamelyiket ivartalanítani kell,ha itt az ideje.
Mennyi idős kutyusok?