17hetes terhesen mekkora pocaknak kellene lenni? (tudásbázis)
Mindenkinek más a pocakja :)
Az adatlapomon az esküvői képen 27 hetes terhes vagyok, még az ismerősök sem hitték el, hogy baba van :)
Szia!
Én tegnap töltöttem be a 19. hetet és nekem sincs túl nagy, de szerintem pont jó. Nem szeretnék már most nagyobb pocakot:) Majd úgyis hirtelen fog megnőni. Egyébként nekem is sokáig nem látszott, pedig én vékony vagyok.
Ne izgulj:)
Én is úgy gondolom hogy az hogy mekora a pocid teljesen alkati dolog.
Én most 13 hetes terhes vagyok,az első babámat várom.
Rajtam még nem veszik észre az ismerősők hogy terhes vagyok,mert ruhában szinte nem is látszik a pocim.
Én tudom hogy gömbölyödött a hasam.:)
Hozzá teszem,nekem sose volt hasam,teljesen lapos volt mindig.
Szóval egyértelmű hogy most kicsit gömbölyübb,hiszen a 12 hét után ez már várható.
Szóval nincs gond ha pici a pocid.
Ne aggodj.:)
17 hetesen nekem is csak a fenekem és a mellem volt nagy.Ha olyan ruhákat vettem fel,nem is látszott rajtam,hogy terhes vagyok.
Most túl vagyok a 22 héten,és most kezd igazán látszódni az állapotom.
De azt hozzáteszem,hogy sose voltam vékony alkat.És idáig összesen 1,5-2 kg-ot hiztam.
teljesen egyéni
van akinek nagyobb van akinek kissebb
bármekkora az úgy jó:)
Milyen kérdés az h. mekkorának kell lennie?
Szerintem éppen tökéletes amekkora van.
Egyébként én is épp itt tartok. Szerintem alkattól függ. Nekem nincsen nagy pocim, az egyik ismerősöm egy héttel kevesebb hetes, és neki nagyobb, mint nekem.
Ez genetika, alkati..
nekem 37. hetesen kb akkora, mint másnak 5 hónaposan..
Anyumtól örökölhettem..neki sem volt szinte semmi:)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Aktív kismamák - fitness terhesen is