177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok? (beszélgetés)
Az mas, marmint ezeknek a ferfiaknak nem volt problema.
Azert koztunk van 13 cm kulonbseg, igy magassarkuban sem vagyok magasabb nala, mindossze annyit mondtam, hogy a nok nem csinalnak belole gondot mert az alacsonyabb ferfiakat is csipik.
A te peldad is bizonyitja, nem az idealishoz mentel ferjhez (magassagra) megsem csinalsz belole gondot:)
Erröl az F1 "atyja", Bernie Ecclestone & ex-felesége, Slavica jut eszembe. A nö a maga 188 cm-es magasságával 29(!) cm-rel magasabb Bernie-nél!...
Vagy pl. anno Nicole Kidman & a Top Gun höse, Tom Cruise.
Sorolhatnám még...
Ízlések & pofonok - ahogy mondani szokás; kinek bejön, kinek nem.
Részemröl az az ideális, ha a pasi tölem 15-20 cm-rel magasabb. (Én 170 cm vagyok.)
Vicces, hogy a férjem csak 175 cm magas - de, érdekesmód emiatt nem törjük a fejünket a váláson. :-D
Lehet, hogy én se, sőt! :DDD
Aki ilyen gátlásokat olt bele a kedvesébe, azokkal oda a kukába! :DDD
Szerinted fontosabb az arc...
Megis magas volt az exed is. Ha neked a magas csajok jonnek be, az a te bajod, hogy mellettuk torpenek latszol, nincs sok mod, hogy ezen segits, az izlesedet nem valtoztathatod meg, ugyhogy en a helyedben megbekelnek azzal a magassaggal.
Van, akinek szinten a magas nok jonnek be, de nem csinal belole problemat, hogy ha magassarkuban vannak, par centivel magasabbak a ferfinal:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám a magasságomat növelni? 18 éves vagyok és csak 153 cm, 48kg..
- Ha 179 cm magas vagyok, hány kilónak kellene lennem?
- Minek kell folyton a magasságom miatt piszkáljanak? Igaz nem vagyok egy magas lány 160cm ...
- Rettenetesen "boldog vagyok", hogy ilyen magas a szellemi,...
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Duci vagyok, nagy vádlival. Tud valaki ajánlani olyan helyet, ahol tudok venni magas szárú csizmát? :(