16 éve van jogosítványom, de nem szeretek párhuzamosan... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én is ezt hallottam, mondjuk egy kis koccanástól nem lesz az autó lökhárítójának semmi baja.
Ez jó kérdés 😆
Türelemmel. De egyszer neki is koccant az előtte levőnek. Azt mondják, Párizsban be sem húzzák a kéziféket, mert vannak durvább vezetők is, akkor egy ilyen koccanással csinálnak helyet maguknak.
Kíváncsi lennék, hogy egy önparkolós autó be tud e állni ilyen helyre?
Abban az autóban is van tolatókamera, amit én használok. Persze beállok, ha arról van szó, csak nem szeretek így parkolni.
Anno volt egy VW-m, abban még szervokormány sem volt, nemhogy tolatókamera, mégis mindenhova beálltam vele.
Ahogy a szólás mondja a szükség nagy úr. Nálunk estére minden parkoló tele van, meg kellett tanulni beállni a legkisebb helyre is.
Mind a három tükröt néztem közben. Amikor az előző kocsi hátsó ajtójához érek akkor kezdek befele kanyarodni , félútnál már csak szinte egy helyben állok csak a kormányt forgatom.
Másfél éve vett új autómban már van tolatóképernyő, ami nagyon sokat segít. Ezt nagyon tudom ajánlani, esetleg régebbi kocsiba is beépíthető, nyakfájás esetén főleg.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Mennyibe kerül ma egy jogosítvány megszerzése?Mindennel együtt orvosi és stb.?
- Neked mennyi idő volt, míg az okmányiroda kipostázta a jogosítványt? (legyen szó akár megújításról, vagy első jogsiról)
- Hány évesen szerezzen jogosítványt egy fiatal?
- Alap német nyelvtudással, jogosítvány és szakma nélkül, semmi esélyem mielőbb kijutni Ausztriába dolgozni?
- Szerintetek kaphat jogosítványt aki színtévesztő 2012-ben?