15 hónapos kislányomnak elvátozást látok a körmén. Lehet körömgomba? (tudásbázis)
Az én lányomnál is volt télen, nem volt még 1 éves. Szentül hittem, hogy körömgomba, ahogy nézegettem a neten, aztán elvittem bőrgyógyászhoz, és kiderült, hogy ekcéma! Az ekcéma ráhúzódhat körömre is. Kaptunk krémet, amivel kennem kellett a bőrét is, ahol kiszáradt, és az érintett körmöt is. 3 hét múlva már alig látszódott!
Jobbulást!
Dokinál volt anyukám,már többször is!
Hétfőn elvisszük egy magán gyerekorvoshoz is aztán meglátjuk Ő mit mond.
Azért több év az sok.. Nagyon sok.. Vidd el Anyudat is a bőrdokihoz!
Annyit nem fog vele küzdeni. Talán pár hónap, nem tudom. De látatlanba gyógyszerrel, soha semmit nem szabad. Várd meg a dokit, hátha nem az.
Igazad van,csak elvagyok keseredve,mert tudom milyen a körömgomba nagyon nehezen lehet vissza fordítani
:(.Anyukám már több éve küzd vele...
Azt hittem vényes. Na uff neki. Ne próbálgass úgy gyógyszert, hogy valaki nem látta a bajt!
Szerintem..
Ez gáz:S
Nincs a környéketeken senki, aki korábban fogadna? Ez nagyon fura:S
Sajnálom.
Digifungin család jó szokott lenni. Szerintem felírhatja. De előbb nézesd meg egy dokival, olyannal, aki tényleg ért hozzá!!!
Látatlanban, és tudatlanul sosem gyógyszerezhet senki!!
Hát, akkor valószínűleg tényleg gomba:(
Sajnálom, így nem tdok segíteni.
Bőrgyogyiknál eléggé holtszezon a nyár, furi,h csak egy hónap múlvára kaptál időpontot.. vagy ez sztk-s?
Igazából mindegy is. Magától meggyógyulni úgysem fog, (legalábbis iszonyúan pici rá az esély:( ).
Jobbulást!
Nem hinném, hogy ez kortól, nemtől, hovatartozástól lenne függő..:S
A fürdők pedig pont tökéletesek bármi ilyesmi megkapásához.
Nem reagáltál. Lemezkés a körme?
Én csak receptes gyógyszert tudok, ami tényleg használ. Nem tudom merre laksz, de ha Bp-n, tudok neked ajánlani egy nagyon jó bőrdokit, aki hétfőn fogadna..
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?