13 napos diéta: El lehet-e hagyni a kávét? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én csináltam ezt a diétát, 6 kg-ot fogytam vele. Több korosztály, fiúk, lányok csinálták, 6-8kg mindenkiről lement. Én 51 éves vagyok, tehát a kor sem akadály. :o) Kicsit kemény, de ki lehet birni, nagyon nem szenvedtem, de pontosan be kell tartani. Még a cukrot is külön rágtam el a kávé után! Én koffeinmentes kávét ittam, nem volt probléma, Még annyi volt, hogy étkezések között nem vizet és ásványvizet ittam csak, hanem gyógyteákat, de ez nem volt probléma. Sok sikert, ha van kérdés, szivesen segitek. Utána még csináltam más kúrát is, szept. 10-től nov. 30-ig 25 kg-t fogytam. Sok sikert! - Ja, és tartom.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az ásványvíz helyett néha ihatok-e zöldteát, persze édesítő, és cukor nélkül? 2. nap, de tűrhető. Eddig...:)
Valaki írja már meg minél hamarabb!
Köszi
Lehet kapni kávépótló "kávét" ez a Maláta - kávé.
Ezt cukorbetegek szokták inni, mert azt mondják ez hasonlít a legjobban a kávéra.
Na de ezt csak úgy hallottam cukorbetegtől.
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatti étkezés / lehet-e diétázni?
- Abba lehet-e hagyni egyik napról a másikra a vérnyomás csökkentő gyógyszereket?
- 5 hónapos cicát lehet-e már ivartalanítani?
- Atkins diéta alatt lehet-e bacon-t enni? Ma megnéztem a csomagolást, és van benne glükóz szirup.
- 90 napos diéta alatt lehet-e tejet tenni a kávéba nem fehérje-napon?
- Ha munka miatt megszakítom Gyet-et, és valamilyen okból a munkahelyet ott kell hagyni a Gyet-et lehet-e újra igényelni?