90 napos diéta alatt lehet-e tejet tenni a kávéba nem fehérje-napon? (tudásbázis)
Kedves Csipkerózsika!
Most szeretném elkezdeni a diétát, és örülnék neki, ha el tudnád küldeni a pontos diéta leírását.
Köszi
lackoerzsi
Én raktam, mert anélkül meg nem iszom a kávét :)
Nem hinném,hogy rosszat tettem, mert elég szépen sikerült lefogyjak.
Nem találtam e-mail címet, üziben küldtem el.
Én 2,5 hónapig csináltam, akkor abbahagytam, nem akartam már soványabb lenni. 20 kilót fogytam. A tejre és a cukorra nagyon ügyeltem, különben pl.rántást használtam. A mennyiségre nagyon vigyáztam, hogy az tényleg egy tányér étel legyen étkezésenként. Ezen sokan elcsúsznak! Utána nem tartottam tovább a reggeli gyümölcsöt sem. Ez 4 éve volt, azóta egyáltalán nem foglalkozom vele hogy mit eszem, 5 kiló jött fel, de még mindig jó vagyok így.
Jó reggelt Csipkerózsika!
Elküldenéd nekem a 90 napos diéta pontos leírását?Te menyit fogytál vele?Én most próbálom elöszőr.
Előre is köszi:Timi
Szia!
Én úgy tudom, hogy édesítőt használhatsz, de joghurtot csak fehérje napon lehet enni!
Hogy haladsz?
Egyébként nyilván nem attól a tejtől fog senki sem meghízni vagy nem fogyni, amit akávéjába tesz. Különben én kétszer végigcsináltam ezt a diétát (becsülettel), le is ment 12-13 kiló, de visszajött kamatostól!
Szóval nekem nem vált be.
Biztos attól a két evákanál tejtől fogsz meghízni, vagy nem lefogyni. Nem a napközben összecsipegetett kalóriáktól?
A 90 napos diáta sem bizonyított, ugyan úgy ahogy a többi sem. A lényeg, a napi kevesebb kaja bevitele. Ezeknek a diétáknak is az a lényege, hogy megszabja mennyit egyél. A "mit", az csak egy köret hozzá.:)
Szoktam a reggeli kávémba tenni kávéfehérítőt, nem bírom feketén meginni...
De csakis délelőttös heteimen, amikor is 5 és 6 között reggel iszom meg a kávét és így is működik a fogyi :D
Elvileg nem szabad! De ha meg akarsz szabadulni 10 fabatkától?!?! :)
Viszont azt hallottam, hogy növényi tejszín használhatsz (keveset) fehérje napon kívül is.
De ha nagyon nem birod lehet!
DE! Idd meg a reggeli tejeskávét és csak 2 órával utána edd meg a reggelire szánt gyümölcsöt!
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- 5 hónapos cicát lehet-e már ivartalanítani?
- 13 napos diéta: El lehet-e hagyni a kávét?
- Ápolási díjon vagyok a nagymamámmal. Lehet-e az óvodás gyerekem egész napos az oviban?
- 90 napos diéta alatt, a fehérje-napon milyen levest kell inni ebéd után? Kizárólag húsleves lehet?