Problémás nagyapa (beszélgetés)
Senkinek nem volt az életében olysan elkeseredés, düh kitörés mint a fóruminditónak?
Én másodkézből tudok párat
Kérj bocsánatot, magyarázd el mi történt veled és megtérited a kárt. Meg fognak érteni és a kártérítés is elmarad
Úgy tűnik, szüleid nagyon lazán tartják a gyeplőt.
Nem volt közelben egy fal, vagy betonoszlop amibe a fejedet verhetted volna?
Szerintem is bűnöző vagy, és nagyapád helyében az ajtón se engednélek be a jövőben. Hátha megtanulnád hogy mindennek van következménye.
Problémás nagypapa?
Te vagy a problémás!
Tudod, hogy mennyibe kerül egy autó? Tudod, mennyit kell dolgozni, ahhoz, hogy megjavítsák?
Miért nem egy beton oszlopba rúgtál?
Itt te vagy az egyetlen problémás, nem a nagyapád!.
Ha dühkitöréseid vannak, indulatkezelési problémád, akkor rugjál bele a keritésbe, vagy egy nagy ködarabba, az csak neked fog fájni, nem kell mások tulajdonát rongálni. Mit szolnál hozzá, ha nagyapád épp szar kedvében van, és csak ugy nyakonvágna? megérdemelnéd.
Az a minimum, hogy bocsánatot kérsz és kifizeted a kárt. aztán messzire elkerülöd őket de csak ezután.
És, ha ilyen szép magasra tud rúgni, nem bír a vérével, elmehetne ketrecharcosnak, talán sikeres lehetne, nem lenne ilyen "idegben, hogy kocsitükröt rúgjon le.
De azért bízom benne, szombati szórakozós fórumtéma.
Te szakitottál a barátoddal, vagy pedig ő veled?
Ha ilyen mérges lettél, akkor azt gondolom hogy ő veled....
Teljesen más lett volna a helyzet, ha pl a saját kocsidba rúgsz bele. Ha a Te tulajdonod, az a Te gondot, majd elintézed, ha akarod. De még akkor sem várhattad volna el, h nagyszüleid átérezzék, h épp ki vagy borulva. Nyilván idős emberek, megéltek egy-két veszteséget már az életben, és nem kis korkülönbség van köztetek.
Így viszont, azt a részét megértem, h nem direkt csináltad, elszállt az agyad stb...de ha utána bocsánatot kértél volna és megpróbálnál megoldást találni, h kártalanítsd őket, akkor sokkal jobban jössz ki a helyzetből. Láthatóan úgy érzed, jogos a kiakadásod, de nem tűnik úgy, h abba belegondoltál volna, Nekik mennyibe került az az autó, v mennyibe kerülne a javítás. Illetve, ha véletlenül is teszek kárt vkinek a tulajdonában, mindegy, hogy olcsó volt, vagy drága, akkor is az én felelősségem kárpótolni őt.
Te vagy a problémás, nem a nagypapa.
Bár igazad van, a nagypapának tényleg van problémája. Te.
Mi a baj a nagypapával?
Tudta, hogy ilyen problémás unokája van?
További ajánlott fórumok:
- Tanulási problémás a gyermekem!
- Mennyire lehet problémás próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni?
- Fáj a lábad? Problémás a körmöd? Csevegjünk.
- Viselkedési problémás kutyák!
- Gyereknevelés problémás 11 évesnél.
- Menstruációs problémás:rövid vagy hosszú ciklusok, kimaradások, rendszertelen, erős vagy gyenge vérzés hirtelen én ennek lehetséges okai?!