12 hét alatt 20 kg minusz? Lehetséges lenne? (tudásbázis kérdés)
Hozzáértők szerint, a heti fél kg. fogyás az, ami ideális, és a szervezetet nem terheli meg, max. 1 kg/hét-ig még el lehet menni, de akkor azzal együtt a napi, rendszeres torna, az étkezésben a fehérjékre való fokozott odafigyelés...
12 hét még ez esetben is 12 kg, de inkább csak 10 kg, mivel a fogyás sem úgy megy, hogy minden héten ugyanannyi lemegy! Vannak stagnálások, esetleg túl-evések, stb. stb. ...
Megcsinálni meg lehet, de ott marad rajtad a lógó bőr, felkaron, tokán, hason, stb. stb. és hiába fogsz kinézni ruhában esetleg darázsderekúnak, a tested többi része gyakorlatilag "visszataszító" lesz, a vissza nem húzódott bőr-maradványok miatt.
Arról nem beszélve, hogy miután vége a drasztikus fogyózásnak, és visszaállsz a megszokott étkezésre, a hirtelen leadott 20 kg helyébe minimum 30, de inkább 40 kg-ot fogsz vissza-szedni.
Szia!
Nekem 1,5 hónap alatt ment le 20 kg. De sajnos nekem az idegtől. :-(. Erről inkább nem írnék.) A lényeg,hogy nem nagyon tudtam enni. Szó szerint.
Amit ebből kiakarok hozni az az,hogy nekem nagyon megviselte a szervezetemet.
Szóval egyszerre ne akarj ennyit fogyni.
:-) De sok sikert a célor eléréséhez!:-)
12 hét alatt 20 kiló, az a legjobb módszer a szervezeted tönkrevágásához. a legnagyobb kár, amikor visszahízod a dupláját. mert megtartani az ideális versenysúlyt egy fogyás után, na az még nehezebb...
de te tudod.
Sziasztok. A 12 hetet kevésnek érzem picit,párom 18 kg-t fogyott augusztus óta,és mondhatom jól áll neki. :)
Nyáron melóhelyet váltott,sokat volt du. és éjszakai műszakban kevesebbet evett,és azt is lemozogta.
Az elhatározás és az akarat nálam nem gond,megvan.A módszer valóban ezerféle,és éppen azok közül szerettem volna egy olyanról hallani-olvasni-ami már valakinél bevált.
Ugyebár azt tudjuk hogy az ezer módszer közül nem mindegyik épült az egészségünk megóvására,de vannak egész jól bevált fogyókúrás módszerek is.
Nos ezekre gondoltam mikor "tollat" ragadtam levelemmel.
Én ámulattal olvasom hogy kinek mennyit sikerült lefogynia,és irigykedek . Természetesen egészséges irigység van bennem.
Segítsetek nekem ! Kinek milyen módszerrel sikerült lefogynia ?
Előre is köszönöm .
Sziasztok!!!
Én 160 cm magas vagyok és 76 kg. 2 hónap alatt szeretnék megszabadulni -20 kg-tól!!! Tudnátok segíteni???
Nekem ez a 2 hónapom.
Hát 8-10 hét alatt megvolt a -20kg.
Leadtam a túlsúlyom felét, de még 20 hátra van.
sziasztok
léccives segítsetek nekem lefogyni nagyon szeretnék 20kg leadni ha lehet 1hónap vagy bő 3hónap alatt . ha valaki tud jó tanácsokat adni az irjon emailt retro1995@citromail.hu-ra köszömön mindenkinek:)amugy 70kg-ról szeretnék 50-ven lenni .
sziasztok:)
Lehetséges,én a 90 napos diétával fogytam 22 kgot..nem koplaltam..tornázni mindennap tornáztam:)
Hatásos volt..a diéta átformált.most júli 1-jén telt le,hogy de.csak gyümi.vagyis a 90 napos diéta utáni 90 nap:)és még lement 2 kg:)94,6 kgról indultam most 71 kg vagyok.és tartom:)és ezt mind 16 évesen:);)Akarat.Kitartás.Sikerül:);)
sziasztok!
szerintetek 2 hónap alatt lelehet fogyni 20 kg-t ugy hogy heti 4 nap futok minden nap kb 30 percet és figyelek az étkezésemre is?
most 80 kg vok de 60 szeretnék lenni sztetek meni fog?
Rólam anno testkontrollal lement ennyi idő alatt 20 kg. Aztán utána sokkal könnyebben kaptam el vírusokat, bacikat. Le is tolt a körzeti dokinő, hogy az oké, hogy alacsonyabb súllyal egészségesebb élni, de a hirtelen változástól mégis betegesebb voltam (egy darabig).
Ja, ájulás is volt kétszer, már a vége felé.
szerintem nem lehetséges...de ha mégis akkor annak esetleg súlyos következményei lehetnek....
inkább lassan de biztosan kell fogyni...
Hello! én tanácsot szeretnék kérni, hogyan tudnék 20kg-t leadni gyorsan. Aki tudja a titkot :) az írjon a címemre: timmi19@citromail.hu
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Ti mennyire jól viselitek a fájdalmat? Lehetséges lenne a fájdalomküszöböt erősíteni?
- Mennyi GB forgalom lehetséges 1 hónap alatt?
- Próbaidő alatti azonnali hatályú felmondás lehetséges?
- Táppénz alatt felmondás lehetséges?
- 10 nap alatt hogyan adhatok le 7-8 kg-ot? Lehetséges?