10 hónapos kisfiam sokat forgolódik álmában éjszaka. Miért? (tudásbázis)
Gyorsan kinéztem midkettőt. Előszőr melyiket próbáljam? Mennyi idő multán derül ki hogy ez a jó nekünk? Már első éjszaka, vagy kell pár nap a hatásához?
• Coffea tosta 15CH - naponta 1 – 2x 5 golyócska A gyermek nyugtalanul alszik, hirtelen felriad, apró zajokra nagyon érzékeny. Oka a napközben álélt túl sok jó élmény.
•Sedatif PC – lefekvés előtt gyermeknek 1 tabletta, felnőttnek 2 tabletta
Olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek csökkentik a stressz okozta vegetatív funkciók hevességét, oldja a stressz okozta szorongást és a feszültségeket. Különösen hatásos idegesség, elalvási nehézségek vagy a gyakori felébredések esetében.
Ha nem velem aludna a franciaágyon, hanem a kiságyban vagy járókában, akkor állandóan megütné magát, vagy minden forgolódáskor felülne és felkelne sírva?
Még egy ilyen éjszaka és nappal összeesem. Holnap megveszem a golyókat.
A nagylányomnál ez a nyugtalan alvás 9 hónaposan kezdődött, és hónapokig tartott, mire kinőtte. Később olvastam, hogy létezik szeparációs szorongás, valószínűleg ez az volt.
A második meg úgy aludt mindig, mint egy darab fa.
Nekem azt mondták erre (orvos, de azóta olvastam is), hogy ilyenkor nagyon intenzíven fejlődik az idegrendszere. A másik, hogy sok inger éri napközben, amit éjszaka próbál feldolgozni. Az én babám nem két napig dobálta magát álmában, hanem hónapokig! Ráadásul volt, hogy óránként felsírt. Nálunk a megoldást a coffea tosta 15 ch jelentette naponta 2x5 golyócska. A másodikat lefekvés előtt adom neki. Keress rá, sokan használják!
Egyébként igaza van az előttem szólónak is, hogy lehet a foga is. Arra pedig az Osanit (homeopátiás az is) abszolút tökéletes megoldás! Ugyan csak a pharmafutártól tudod beszerezni, de megéri beszerezni!
Szia!
Semmi baja valószínűleg ,ne aggódj!Lehet csak jön a foga ,vagy csikar a pocija.Az én kisfiam még a mai napig is szokott ilyet csinálni éjszaka,pedig már 2éves.
További ajánlott fórumok:
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- Már lassan 9 hónapja nem alszik a kisfiam éjszaka. Mit tegyek?
- Haromhonapos kisfiam ejszaka ket orankent kezdett szopizni, nem lenne eleg tej?
- A kisfiam rengetegszer ébred éjszaka
- Mit csináljak, hogy a kisfiam ne ébredjen fel éjszaka a cumi hiányára?