1 hónapos babónak milyen tápszert adsz? Elfogadja simán ha előtte tejcsis volt? (tudásbázis kérdés)
igen, én is meglepődtem rajta, mert a családunkban pár gyerek a humanat kapta.......:O
A hipphez: akik más tápszert gyártanak, nem a "saját gyártmányt", hanem a hippet adják. Mondjuk ezt meg a védőnő mondta, aki váltig esküszik erre.....szóval ez is csak hallomás....
De konkrétan: nekünk valamit tényleg bezavarhatott a humana, mert a gyerek kakiján is látszódott, mindig fosi let a vége, és 2 hónap alatt teljesen leromlott a vaseredménye a lurkónak. Most vaspótlás és a hipp tápi hozza helyre...
hogy érted, hogy a tápszergyártók hippet adnak? mármint a saját tápszerük is hipp? ezt nem értem :)
ami a humanát illeti, nagyon meglepett, amit írsz, mármint hogy a dokid szerint az vérszegénységet okoz! az egyik legmegbízhatóbb tápszer, és akiket ismerek, hogy ezt ették, mindnek bevált, nekünk is!
mi is 1 hónaposan kezdtük a tápszert
először beba ha 1-est próbáltunk, attól nem volt kaki
utána Hipp ha 1-est, azt nem szerette
végül a Milumil Ha start optima jött be, azóta is azt eszi (most 5 hós, 6 hónapostól váltunk Ha 2-esre)
simán elfogadta, nem volt gond vele (egy ideig vegyesen ment a szopival is)
kicsit döcögős nekünk is
de általában egy 1/2 vagy nagyritkán max 3/4 üveg gyümölcsös bébiétel elfogy
jön a foga + nappal elég keveset alszik+ még mindig fáj a pocakja így elég gyakran nyűgös, a cici se kell sokszor pedig látom rajta, hogy éhes
5.-én volt 5 hónapos
kb 3 hete kezdtük el a hozzátáplálást, részben azért mert nem fogadta túl jól a tápszert, pedig csak 1-2 adag kellett volna szopi helyett
A kisfiam imád mindent ami banános:)nekünk nagyon nehéz volt a tejcsiről átszokni is bármire,most hálistenek mindent megeszik:)
mennyi idős a gyerkőc?
Szia! Sokan ajánlották a BEBa-t szerintem is ez a legjobb a kislányom nem szopizott a kezdetektől ezt alkalmaztuk!
De a BEBA-HA mert ebben nincs allergizáló tejszármazék Ha lehet ezt ad kezdésnek a gyerekorvos felírja! ! hónapos kortől már mehet a sima beba amit nem kell felíratni! És akkor mér a BEBA tejpépeket is lehet adni!
akkor lehet, hogy megpróbálkozunk vele mégegyszer :)
azóta kapott banános bébiételt is, hátha most már nem lesz furcsa az íze
Szia!
Én a Beba tápszereket ajánlom. Elvileg azoknak van a legelfogadhatóbb íze. Mi legalábbis ezt tapasztaljuk a melóhelyen. (újszülöttekkel dolgozom)
Néha nekem is marad egy-két csomó de ritkán.az a titka hogy jól felkell rázni amennyire csak bírod:)
az én kisfiam már 9hónapos és nem hajlandó mást elfogadni a mainapig csak azt.
Szia!
Van olyan, hogy némely tápszeer nem ízlik a babának, de szerintem 1 hónaposan nem lesz ilyen gondod. Vagy olyan szokott lenni, hogy valamihez hozzászokik, és utána nem kell neki a másik gajta.
Én Beba sensitivet adtam, ez a hasfájós babáknak van. Nekem 3 fiam van, és Nimi az utolsó, nagyon hasfájós volt. 3 hós koráig üvöltött állandóan. 2,5hós korától adtam neki pótlást, és ez a beba megoldotta a gondunkat pár hét alatt, és át is tértünk csak arra,és abba maradt az anyatej. Nagyon jó kis tápszer.
Nekünk a Milupa Milumil 1 optimát írta fel az orvos (szerinte ez a legjobb), mikor a babám 4 hónapos volt és délutánonként kellett volna már egy kis rásegítés. De a fiamnak nem ízlett mert nem anyatej volt. Csak akkor ette meg mikor kevertem hozzá gyümölcsöt is. De még így se sokat eszik belőle, így mi maradtunk inkább a gyümölcsöknél + amit már megehet 5 hónaposan is.
1 hónaposan talán nem lesz akkora gond a váltás.
Ki kell próbálni, lehet, hogy többféle tápszert is.
Szia!
Mi 6hónapos kor után próbálkoztunk a tápszerrel,addig anyatejes volt a kisfiam.nagyon sokat szenvedtünk nem akarta elfogadni volt hogy éhesen sírva aludt el:(nagyon sok fajta tápszert kipróbáltunk és a Humana Baby Fit jött be az ízlett neki mert banános.az újszülöttkortól adható rávan írva.
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a jelek, amivel egy nő elfogadja, vagy elutasítja a közeledést?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Mivel keverhetném a tápszert, hogy a gyerek elfogadja?
- Családi háznál kozmetikai üzlet nyitásához kell az üzletben külön WC, vagy elfogadják a házban lévőt?
- Mit tegyek hogy kamasz lányom elfogadja azt akit szeretek?
- Az igaz, hogy a BKV bérletet elfogadják a Héven Csömörig?