03. 28-tól 90 napos diéta ? Valaki velem tart? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ki hol tart?
Sziasztok!
Van egy szomorú hírem. Wellnwssezni megyünk, ami első körön úgy volt, hogy június végen, de a férjem nem kapott szabit, csak május végére.
Így sajnos néhány napra felfogom függeszteni a fogyit. JÓJÓ csak 3 napról van szó, de hogy csináljam utánna. Már voltunk ott és tuti jól főznek. Szerintem viszek magammal jó sok zöl, szűz és mate teát és akkor hátha nem felejt a szervezetem. Aztán meg néhány nap családi pihenés + barátokkal sütés-főzés, szóval elég nagy a kísértés. Na mindegy a Húsvétot is kibírtuk. De ez a wellness a bosszantó, és a férjem olyan hozzáállású, hogy ki van fizetve...
Írjatok, hogyany tovább.
Köszi
-6,8 kg
:))
Ki csinálja még? Senki nem írogat, pedig olyan jó lenne...
Holnap keményítünk. Mostanában nem szeretem.
Kriszta!
Én nem tudok érdemlegessel beszámolni, ma úgy ment a hasam, hogy nem kívánom senkinek. Ballagáson voltam, a himnuszt a wc-ről hallgattam :D A következő gyümölcsnapom után méretkezek, kedden reggel, utána feltétlenül írok.
Aki meg velünk együtt még továbbra is kitart, írjon hogy áll!
Senki nem ír semmit :(
Nekem megállt a súlycsökkenésem.
Jó éjt
Sziasztok!
nekem is jól telt a Húsvét.Szombaton bulizni voltam a bnőimmel-egy kis alkohol is belefért a Ch napba, másnap jól ment a gyümi nap is, hétfőn meg jöhetett a megérdemelt sonka tojás retek paradicsom tál:)
Már túl vagyok a diéta felén -6kg-val.
Krisztaforo: én tócsnit úgy szoktam csinálni h lereszelem a krumplit és a répát+ egy kis hagymát, só+bors és kisütöm serpenyőben mint a palacsintát.
HAhó!!
Sziasztok! Kinek, hogy telt a Húsvét?
Nekem jól sikerült, szinte mindent betartottam.
:))
Leírjátok a tócsni receptet?
Köszi K
Hurrá Gegi!!!
Vasárnap Húsvét nekem gyüminap :(
Majdcsak túlélem valahogy.
Én nagy kedvenceim szénhidrátnapokon:
Grízes tészta dióval lekvérral cukrosan, és a másik sztár hagymát olajon pirítani aztán főzni rá 1 kis par.püré + só, bors, oregánó, bazsalikom + főtt tészta. Tuti gyors és finom kaja. Mákos laska.
Mézes kenyér, a múlt héten lekváros kenyeret ettem, mogyorókrémes kalács vagy palacsinta.
Amire szerintem figyeljetek és vége a szomorkodásnak, - az előző diétánál én is így jártam- ne mérlegeljetek minden nap.
Gegi! Hihetetlen, de én is teljesen ugyanígy indítottam a napom. :(
Csak én plusz 80 dkg-mal, és én a hétvégi gyengeségem miatt. Sírni nem sírtam, de őszintén szólva csak azért, mert dolgozom.
Túl gyenge vagyok... Kudarc, kudarc, kudarc... :( És úgy látszik, az élet minden területén.
Sziasztok!
20.nap reggel -5 kg. Az egész jó. Jó lenne ha így is folytatódna, de nem fog az mindig így menni. A cél legalább -10 kg lenne, persze mozogni is kellene....
De ahogy a gyerekeim mondják, ha elrontanak valamit: "ÍGY IS JÓ"
Ma Gyros pitában a menü, jó sok zöldséggel. Holnap paprikás krumpli (a többieknek kolbásszal).
Ahogy én megfigyeltem, ha nem iszok eleget, nem mozdul a mérleg. Senki ne adja fel
Kellemes hétvégét!
Húúú, köszi csajok! :) Sokat segítettetek, a tócsnin már korábban is gondolkoztam, csak kiment most a fejemből. Szerintem az lesz a menü holnap. Gegi, szerintem csak 1 fokkal jobb a keményítő nap, mint a gyümölcsnap...nem szokott könnyen menni nekem se.
Csibe87, nem semmi!!! 7 kiló, bár ott lennék már én is. Akkor te most abba is hagyod a diétát?