Zsákbamacska recept
Kalóriaszegény
A Zsákbamacska hozzávalói:
1 közepes fej kelkáposzta
10 dkg trappista sajt
10 dkg párizsi
1 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez.
A Zsákbamacska elkészítési módja:
A kelkáposztát leveleire szedem,és forró,sós vízben puhára főzöm.Ha kész,konyharuhán lecsepegtetem. Ezután vékonyan felszeletelem a párizsit és a sajtot. A lecsepegtetett kelképosztára ráfektetem a párizsit,erre a sajtot,és összegöngyölöm,mint a göngyölt húst.Lisztbe,felvert tojásba,és zsemlemorzsába forgatom,és forró olajban hirtelen kisütöm. Tört burgonyával és salátával tálalom.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: pesmár, 2009. júl. 10. 20:07
A zsákbamacska elkészítési módja és hozzávalói.