Zöldséges virsli recept




4 darab virsli
70 dkg zöldség, ízlés szerint
őrölt piros csípős paprika
2 evőkanál olívaolaj
6 evőkanál szójaszósz
petrezselyem
őrölt bors
só
A Zöldséges virsli elkészítési módja:
A virsliket hosszában vágjuk ketté, és ferdén szeletekre. A zöldségeket is vágjuk vékony csíkokra, hogy egyenletesen és gyorsan piruljanak meg. Egy wokban, vagy serpenyőben hevítsünk olajat, erős tûzön pirítsuk meg benne a zöldségeket és a virsliket. Fűszerezzük, locsoljuk meg szójaszósszal, szórjuk meg a tetejét finomra vágott petrezselyemmel, és tálaljuk.
Kinálhatunk mellé rizst vagy tört krumplit.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ördög, 2007. nov. 12. 10:22
A zöldséges virsli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.