Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Zöldpalacsinta recept

Zöldpalacsinta recept

A Zöldpalacsinta hozzávalói:
30 dkg paraj vagy mirelit
2 tojás
4 dl tej
15 dkg liszt
2-3 dl szódavíz
1-2 EK olaj

Töltelékhez:

5 tojás
1 EK olaj
só bors


A Zöldpalacsinta elkészítési módja:
A tojást a tejjel összekeverjük,majd a lisztet, és az átpaszirozott parajt simára keverjük,majd az olajat szódavízzel,sózzuk palacsinta tésztát készítünk,majd kisütjük, melegen hadjuk. Töltelék készítése: A tojásokat felverjük párkanál tejet öntünk bele, sózzuk,borsozzuk, és egy nagy serpenyőben hígrántottát készitünk. A palacsintákat megtöltjük, feltekerjük és ugy tálalom.

Juhturóval, vagy darált füstölt tarjával is megtölthetjük.

Előételnek is kitünő és igen mutatós fehérturóval, töltött zöldpalacsinta.


Kategória: Tojásételek receptjei


A zöldpalacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook