Zöldmetélt piros raguval recept
A Zöldmetélt piros raguval hozzávalói:Tésztához:
20 dkg liszt
2 tojás
só
5 dkg parajpüré
Raguhoz:
margarin
apróra vagdalt vöröshagyma
zöldségek /pl. sárgarépa, gomba,/ vagy darálthús
só
őröltpaprika
reszelt sajt
A Zöldmetélt piros raguval elkészítési módja:
Metélt tésztát készíteni parajpürével színezve , majd kifőzni sós vízben. Bármilyen ragut készíteni mellé /zöldségből vagy húsosat, lényeg, hogy piros színű legyen az őröltpaprikától/. Tálalás: Egy lapos tálra halmozzuk a kifőtt zöld tésztát, közepére tesszük a ragut, s reszelt sajttal dekoráljuk.
Fotó megtekinthető a naplóm 332. bejegyzésében.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2011. máj. 16. 19:50
A zöldmetélt piros raguval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.