Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldmetélt piros raguval recept

Zöldmetélt piros raguval recept

A Zöldmetélt piros raguval hozzávalói:
Tésztához:
20 dkg liszt
2 tojás

5 dkg parajpüré

Raguhoz:
margarin
apróra vagdalt vöröshagyma
zöldségek /pl. sárgarépa, gomba,/ vagy darálthús

őröltpaprika

reszelt sajt


A Zöldmetélt piros raguval elkészítési módja:
Metélt tésztát készíteni parajpürével színezve , majd kifőzni sós vízben. Bármilyen ragut készíteni mellé /zöldségből vagy húsosat, lényeg, hogy piros színű legyen az őröltpaprikától/. Tálalás: Egy lapos tálra halmozzuk a kifőtt zöld tésztát, közepére tesszük a ragut, s reszelt sajttal dekoráljuk.

Fotó megtekinthető a naplóm 332. bejegyzésében.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldmetélt piros raguval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook