Zöldborsós vadkacsaragu recept

40 dkg vadkacsamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika
só
fehérbors
vadas fűszerkeverék
kacsazsír
A Zöldborsós vadkacsaragu elkészítési módja:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal, vadassal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.
Kategória: Vadételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. júl. 4. 09:23
A zöldborsós vadkacsaragu elkészítési módja és hozzávalói.