Zöldborsós párizsi kosárkák recept
A Zöldborsós párizsi kosárkák hozzávalói:8 szelet párizsi(3 mm)
40 dkg zöldborsó(mirelit is lehet)
6 dkg margarin
só
1 cs.petrezselyem zöld
A Zöldborsós párizsi kosárkák elkészítési módja:
A zöldborsót enyhén sózott vízben roppanósra főzzük.Leszűrjük és diónyi margarinnal és finomra vágott petrezselyemzölddel összekeverjük. A párizsi szeletek egyik oldalát serpenyőben felmelegített margarinban hirtelen kisütjük.A hő hatására kosárka formára kunkorodnak. Forrón megtöltjük a vajas zöldborsóval,és azonnal tálaljuk. Körete párolt rizs. Majonézt is kínálhatunk hozzá.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2019. ápr. 5. 22:20
A zöldborsós párizsi kosárkák elkészítési módja és hozzávalói.