Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zöldborsós párizsi kosárkák recept

Zöldborsós párizsi kosárkák recept

A Zöldborsós párizsi kosárkák hozzávalói:
8 szelet párizsi(3 mm)
40 dkg zöldborsó(mirelit is lehet)
6 dkg margarin

1 cs.petrezselyem zöld


A Zöldborsós párizsi kosárkák elkészítési módja:
A zöldborsót enyhén sózott vízben roppanósra főzzük.Leszűrjük és diónyi margarinnal és finomra vágott petrezselyemzölddel összekeverjük. A párizsi szeletek egyik oldalát serpenyőben felmelegített margarinban hirtelen kisütjük.A hő hatására kosárka formára kunkorodnak. Forrón megtöltjük a vajas zöldborsóval,és azonnal tálaljuk. Körete párolt rizs. Majonézt is kínálhatunk hozzá.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A zöldborsós párizsi kosárkák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook