Zöldbabtokány recept

1 üveg zöldbab(konzerv)
1 evőkanál zsír
1 fej vöröshagyma
1 csomó petrezselyelyem
1 kávéskanál pirospaprika
só
A Zöldbabtokány elkészítési módja:
A zöldbabot leszűrjük, a zsírban halványra pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát meghintjük apróra vágott petrezselyemmel pirospaprikával,hozzáadunk 1dl zöldbab levét.Addig főzzük amíg a hagyma szét fő és mártásszerű lesz.Ekkor beletesszük a leszűrt zöldbabot és néhány percig pároljuk a paprikás lében. Tükörtojással és friss kenyérrel tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. szept. 19. 18:33
A zöldbabtokány elkészítési módja és hozzávalói.