Tonhalas sajtkrémes krém recept


1 tonhalkonzerv
1 evőkanál vöröshagyma
1 teáskanál citromlé
12 dkg mascarpone
só
fehér bors.
A Tonhalas sajtkrémes krém elkészítési módja:
A tonhaltörzset (az olajosról az olajat le kell önteni) törd össze villával, tedd bele a lereszelt vöröshagymát és a citromlevet, majd a sajtkrémet. Tipp 1: Nagyon finom, ha zöldségeket mártogatsz a masszába, de ha egy kicsit sűrűbbre hagyod, a kaliforniai paprikára kenve majdnem olyan, mint a szendvics. Tipp 2: Kend egész szelet sajtchipsre – szintén szendvics jellegű lesz. Nettó CH: Az egész krémben 7 gramm.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: veres, 2006. jún. 15. 13:56
A tonhalas sajtkrémes krém elkészítési módja és hozzávalói.