Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Meleg Padlizsánkrém recept

Meleg Padlizsánkrém recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Meleg Padlizsánkrém hozzávalói:
padlizsán
olíva olaj
fűszerek
tejszín


A Meleg Padlizsánkrém elkészítési módja:
A padlizsánt hámozd meg, kockázd fel, kicsit sózd be, és 30 percig hagyd állni. Utána öblítsd le, konyhai törlővel itasd le róla a vizet. Olíva olajon ízlés szerinti fűszerekkel – de elég az egyszerű fekete bors-fokhagyma variáció is – párold puhára, utána néhány evőkanál tejszínnel turmixold össze. Grill húsokhoz, gépsonkával remek! Nettó CH: 1 adagban kb. 2 gramm.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A meleg padlizsánkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook