Zöld diéta! KI tart velem? (beszélgetés)
Sziasztok!
ELKEZDEM!
Valaki jön? :)
Szia:))De jóó,akkor már Te is nyomod a zöldséglét?Én tök jól bírom,nem vagyok éhes,sokkal szupibb mint a múltkor:))
Hogy vagy?
Holnap startolok:))Úgy várom már:))
A gyüminap már megy ezerrel.
Helló csajok,én holnap gyüminapozok,és hétfőn kezdem újra a zöld diétát,van kedve valakinek csatlakozni?
Én már vettem paradicsom és répalevet.
jol vagyok, koszi. nem ment le 7kg az elejen, igy ha vki emiatt kezdi el, akkor valoban nem ez a megfelelo etrend :(
eddig is rostban gazdagon etkeztem, igy ez a resze nem volt uj a szervezetemnek.
Leginkabb egy eroprobanak szantam, ami skerult - nekem ez szamit :) Jol esett csinalni, uj izeket ismertem meg, kicsit kozelebb kerultem a zoldsegekhez :)
mire gondolsz pontosan azzal, h bevalt -e?!
nekem nincs gondom a 3l vizzel.
Halihó, belekedztél végülis tegnap??
Hogy megy?
Jaj, miért lett ilyen kihalt a fórum? Lányok, ne adjátok fel:)
Én az ünnepek alatt nem szedtem föl újabb dekákat sem:)
Köszi!!!
De jó hogy nem vagyok egyedül!!!
Kibirtam tegnap is! Nem hittem volna!!! Ma már gyümit is ehetek! Juhéééé!
Viszont a mérlegnyelve nem igazán megy lefelé, egy kiló a minusz kb. de azért nem vagyok elkeseredve, csak nem kéne naponta többször :DDD ráállnom!
Szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!
Stuncogo! Ez nalam is igy szokott lenni. Eleinte en bele se mertem kostolni semmibe, mert hogy azt nem lehet. Aztan Mokica megnyugtatott, hogy egy "belenyalastol" nem lesz semmi bajom, es kostolas nelkul tenyleg, hogy adjuk oda az etelt a csaladnak?:D
De nekem is mindig lelkiismeretfurdalasom van...
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Holnaptól Norbi update diéta! Ki tart velem?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- 2 hetes "bécsi diéta" 09.30.-tól. Velem tartasz?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?