Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Zoely fogamzásgátló tapasztalatok fórum

Zoely fogamzásgátló tapasztalatok (beszélgetés)

2016. júl. 9. 08:45
1 hónapja szedem 2 napja meg kellett volna jönnie de nem jött meg
2014. dec. 16. 21:05

Sziasztok!

Nekem a doki írta fel, eddig mást szedtem. De félek váltani mert elég sok rosszat olvastam a gyógíszerről. Vélemény a zoelyről? Bár látom, már nem igazán aktív a fórum...

2013. jan. 29. 08:45

Sziasztok!

Én most kezdtem szedni,a doki ajánlotta,mert a múlt hónapban 13 napot késett a menzeszem,aztán megjött ugyan rendesen,de mikor elmúlt 3 nap után ismét megjött...Szóval rendesen összezavarodott a ciklusom.

A Zoelyt 3 hónapig kell szednem,elvileg rendbehozza a problémámat.

2013. jan. 1. 09:50

Sziasztok!

Én fél évig szedtem a gyógyszert, és egyszer sem jött meg a menzeszem! Libidóm teljesen lecsökkent...

Voltam orvosnál vele, de azt mondta nekem, hogy hozzá kell szoknom a hatóanyagokhoz, meg hogy azért nincs vérzés, mert annnyira elvékonyítja a nyálkahártyát, hogy ez nem tud leválni, és ez nem probléma! fél évig nem menzeszeltem, és akkor jött rá az orvos, hogy valami nincs rendben, és ekkor irtak át egy másik gyógyszerre!

Nekem ez volt a tapasztalatom ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban!

2012. nov. 27. 10:41
Szia! Én is ezt szedem két hete, egyelőre nincs semmi mellékhatás. Mintha a libidóm is kezdene a normál állapotba kerülni. Korábban Yasminelle-t szedtem, de teljesen elnyomta a libidómat és fogyni sem tudtam mellette (van kb. 5 kiló amitől meg szeretnék szabadulni, remélem az új gyógyszer már nem akadályoz ebben). Egyelőre nekem bevált.
4. Vikó 26 (válaszként erre: 2. - 9f98008a3b)
2012. nov. 26. 20:58
Oké,köszi!
2012. nov. 26. 20:57

A vér és vizelet vizsgálatot,valamint a személyes igényeimet figyelembe véve ezt írta fel az orvos.

Az egyetlen problémám,hogy két hete lesz holnap,hogy szedem,de még mindíg görcsölgetek,pettyezgetek!

Sikerült beszélnem az orvosommal és ô azt mondta ez még normális,hozzá kell szoknia a szervezetemnek!

Csütörtökön konzultálunk majd a továbbiakról,megtartsuk e vagy keressünk mástNekem ezt az egy problémát leszámítva nincs vele gondom és az ára is rendben van.

Mindenféle tapasztalat érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban!

2012. nov. 26. 20:51
Sajnos, nem tudom megosztani.
2012. nov. 26. 20:50
Zoely fogamzásgátlórol elmondanátok a tapasztalaitokat, ha szeditek/szedtétek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook