Melyik fogamzásgátló legyen? Volina vagy Zoely? (beszélgetés)
Igen a Symicia-ról is olvastam a neten. Ma kiváltottam, körbenéztük a gyógyszerész ismerősömmel, aztán a Zoely-nél maradtunk.
Egyébként semmi más bajom nincs vele így előre, csak az, hogy írja a papírja is, hogy előfordul a menstruáció kimaradása. Biztonság kedvéért vettem mellé egy akciós tesztet is. Jó poén volt, fogamzásgátló mellé terhességi teszt, ez ám az igazi árukapcsolás :)
Az orvos dönti el milyen gyógyszert ír fel neked, nem pedig Te magad. A normális doki elküld vérvételre és így írja fel a számodra megfelelő gyógyszert-.
Én pl előszőr Dienillét szedtem alacsony hormonnal és majd szét szállt a fejem,és minden más mellékhatás is kijött fél év után abba is hagytam. Most Symiciát szedem lassan 2 éve és semmi bajom.
Sziasztok!
Eddig a Lyndinette20-at szedtem, de 2 havonta amikor megjött, iszonyúan fájt a fejem.
Most a Zoely-t írta fel az orvos, hogy próbáljam ki.
Csak itthon olvastam utána, hogy ennél a gyógyszernél előfordul, hogy kimarad a menstruáció, mert folyamatosan kell szedni 24+4 szemet. De akkor honnan tudom, hogy terhesség miatt marad ki vagy másért.
Én gondoltam még a Volinára, mert azt hallottam, hogy azoknak fejlesztették ki, akiknek szintén fejfájást okoznak a gyógyszerek.
Valami tapasztalatotok van-e?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Volina fogamzásgátló tapasztalatok
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- Ha babát szeretnék, mikor kell abbahagyjam a fogamzásgátlót, hogy kitisztuljon és egészséges gyerekem legyen?
- Zoely fogamzásgátló tapasztalatok
- Kinek mit ajánlott a nőgyógyásza a Volina nevű fogamzásgátló helyett?