Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Zéró szén­hid­rát: fel­hő­ke­nyér recept

Zéró szén­hid­rát: fel­hő­ke­nyér recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Zéró szén­hid­rát: fel­hő­ke­nyér hozzávalói:
3 tojás

3 evőkanál natúr krémsajt

1/4 teáskanál sütőpor

Kevés sóval mindenképpen ízesítsd, ezen felül pedig ízlésedtől függően játszhatsz a fűszerekkel, például rozmaringgal, fokhagymával vagy akár valamilyen természetes édesítőszerrel, például steviával.


A Zéró szén­hid­rát: fel­hő­ke­nyér elkészítési módja:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Válaszd ketté a tojásokat, és a sárgáját keverd össze a krémsajttal, illetve az ízesítéshez szánt alapanyagokkal. A tojások fehérjéhez add hozzá a sütőport, és verd jó kemény habbá. Óvatosan dolgozd össze a két keveréket, vigyázva, hogy ne törd szét a kemény habot. Halmozz 10-12 kanállal, kényelmes távolságban egymás mellé a sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd nagyjából 15-20 percig a középső rácson, amíg szép aranybarna nem lesz.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A zéró szén­hid­rát: fel­hő­ke­nyér elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook