Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Rakott túrós-fahéjas alma recept

Rakott túrós-fahéjas alma recept

A Rakott túrós-fahéjas alma hozzávalói:
8 db alma
300 g túró
2 db tojás
30 g margarin
fél citrom
kevés fahéj


A Rakott túrós-fahéjas alma elkészítési módja:
A megmosott, meghámozott, magházuktól megtisztított almákat karikákra vágjuk. Az áttört túrót elkeverjük a tojásokkal, a margarinnal és a reszelt citromhéjjal. Az almakarikák felét egy margarinnal kikent, közepes méretű tűzálló tál aljára tesszük, meghintjük fahéjjal, rásimítjuk a túrókrémet, majd befedjük a maradék almával. A tetejére morzsoljunk margarint és 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rakott túrós-fahéjas alma elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook