Zenélő plüssfigurát hogyan lehet kitisztítani? (tudásbázis)
10. hoxás
2015. nov. 23. 15:00
Nemrég vettem egy plüst a turiba. Mosógépbe mostam. Amikor vizes volt nem adott ki hangot, de ahogy megszáradt simán működött. Nem elemes.
9. 94a06e9696
2015. nov. 22. 23:00
Szőnyegtisztító habbal
8. Milup2
2015. nov. 21. 14:17
A nem elemest mosógépben..Az elemest csak nedves ruhával...
7. neomama
2015. nov. 21. 10:15
Nehezen. Azt szoktak altalban ajanlani, hogy ha elemes, akkor eloszor is vedd ki az elemeket. Aztan langyos/meleg vizes, folyekony mososzeres vizzel dorzsold at. Ennyi. Ha elemmel mukodo jatekot mosol mosogepben mindig lutri, hogy aztan mukodik-e vagy sem.
Ha meg komolyabb elektronikai reszei vannak, mint pl. a Furby, az aztan tuti, hogy mosogep utan egybol dobhatod a kukaba.
6. trapiti (válaszként erre: 5. - Trapiti)
2015. nov. 21. 09:34
Ez elemes volt...
5. trapiti
2015. nov. 21. 09:33
Anno volt a lányomnak egy kínai, beteg volt, lehányta :) Kimostam mosógépben és utána betettem egy napra a fagyasztóba, fontosabb volt hogy tiszta legyen, minthogy zenéljen... kibírta, zenélt utána is :) Még körülbelül 4 évet és 5-6 mosást bírt :) A plüss már lefoszlott róla de hangja még mindig volt... :) A kínai ipar csodája...
4. 9b10f3d7ff
2015. nov. 21. 09:30
Vegytisztítással, vagy lehet kapni fertőtlenítő 'srpicnit.
3. Ugyubugyu (válaszként erre: 2. - Fruska84)
2015. nov. 21. 07:20
A plüssnyuszi belsejében van egy doboz ami az állatka hangját utánozza ha megnyomjuk a kezén lévő gombot. Nem lehet kivenni belőle, bele van varrva.
2. fruska84 (válaszként erre: 1. - Ugyubugyu)
2015. nov. 21. 07:00
Ez egy nagyon jó kérdés! Emiatt a második babánál már én is odafigyeltem, hogy csak olyan zenélőt vegyek amiből ki lehet venni a kütyüt! Pontosabban milyen zenélő? Pl. vannak azok a meghúzós és vissza berregős játékok (ez nem tudom mennyire érthető így...) azokat én simán beteszem a mosógépbe, megszárad és utána ugyan úgy működik (de ugye az nem elemmel működik). De ha egy elemes zenélőre gondolsz, hááát azt max. vizes ronggyal tudnám elképzelni.
1. Ugyubugyu
2015. nov. 21. 06:41
Zenélő plüssfigurát hogyan lehet kitisztítani?
További ajánlott fórumok:
- A fürdőszoba csempe fugáiból a penészt hogy lehet kitisztítani?
- Hogyan lehet a porszivos orszivot IGAZAN kitisztitani ugy, hogy ne maradjon benne semmi?
- Gépzsírt mivel lehet a ruhából kitisztítani?
- Mivel lehetne kitisztítani a cipőmet?
- Mivel, hogyan lehet szépen kitisztítani a konyhában a fugát?
- Mivel lehet kitisztítani a penészes fugát?