Mivel lehetne kitisztítani a cipőmet? (tudásbázis)
én visszavinném a boltba és reklamálnék, hogy ennyi pénzért talán nem kellene néhány hét után így kinéznie.
Anyaghibára hivatkozva kicseréltetném.
Megnéztem még egyszer, ezt textil. Körömkefe, rá pici szappan és kisúrolod. Utána öblítés. A lehető legkevesebb vízzel érintkezzen. Ha kész, akkor papírtörlővel lelapogatod a vizet, majd hagyod megszáradni. Ne rakd ki tűző napra.
Egyébként lehet kapni tisztítóhabokat, pl. Deichmannban - 1400,- Ft. Ennek kicsi kerek feje van, kényelmesen beférsz vele a szandi belsejébe.
Nem hiszem, hogy az, a leírásban minden "alkatrésze"
szintetikus.
Igen azért írtam hogy érdekesen nézne ki:))
Köszi a választ és a tanácsot!
Most látom, hogy szandál, akkor a talpbetét stornó :)
Én áttörölgetném nedves, nem vizes, csak nedves szivaccsal és púdert szórnék rá.
Köszi!:)
Visszamegyek. A cipőbetét az szerintem csúnya lenne rajta:S
Nem, de visszamegyek és rákérdezek úgyis sűrűn járok arra.
Hát nem sokszor fogok ilyen drága cipőt venni, bár kényelmesnek kényelmes de szerintem semmi olyan extrát nem ad amiért megérné, ez sem fogja 5 évig bírni.
Pfff!
A bőr már csak ilyen.
Vízzel ne!
Amúgy a boltban nem ajánlottak hozzá tisztító spray-t?
Sziasztok! Ilyen cipő van, és sajnos a talpamtól kezd elszíneződni a belseje:(
Nagyon ronda ahogy a barna kezd elfeketedni, tisztára igánytelennek néz ki.
Még nem mertem hozzányúlni semmivel de most már muszáj lesz. Nem szeretnék egy drága cipőt elrontani (ez az első márkás cipőm). Tudnátok segíteni, mivel/hogyan moshatnám ki, hogy újra eredeti színe legyen?
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudnám kitisztítani a birka gyapjút/prémet?
- Gépzsírt mivel lehet a ruhából kitisztítani?
- Mivel lehet kitisztítani a penészes fugát?
- Mivel tudom a legkönnyebben kitisztítani a fugát a csempe között? Tisztítószer érdekelne ...
- Ágytakaróba belefolyt olajat mivel lehet kitisztitani?
- Hol vagy hogyan tudom kitísztítani a törtfehér színű, szatén menyasszonyi cipőmet?Vanish-t ajánlottak, neki merjek állni azzal megdörzsölni?