Zaklatják és fenyegetik a lányom! (beszélgetős fórum)
Uhh, a csábítás trükkje...
Tényleg az orrukra kell koppintani.
A fiúval is ? Akkor ezek a lányok veszélyesebbek mint gondoltam...
Igen tud,próbálta is védeni a lányomat,de vele is rettentő csúnyán beszéltek..
A fiú aki miatt a 4 lány elkezdte a zaklatást tud az egészről ?
Igen,nagyon!Főleg ha egy gyenge lelkületű gyereket kezdenek ki,akire nem is figyel a szülő..
Verekedjenek meg balhézzanak de 1/1 nem 4/1 arányban...
Belül sötétek és ez független az anyagi háttértől...
Vigyáznunk kell rájuk, odafigyelni, ez egyértelmű.
A bullying nagyon veszélyes. A mai tiniket öngyilkosságba lehet vele kergetni. Szülők, iskola, rendőrség: a leghatározottabb lépéseket kell megtenni.
Haladéktalanul.
Itt a 65-ös hozzászólásomban én is leírtam a "történetünket": nyolcadik után hiába kerültek más-más középiskolába. Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy akkoriban viszonylag könnyebb volt a helyzet, ma már a közösségi oldalak miatt sajnos sokkal veszélyesebb! Jóval több tragédia eshet meg!
Ez jó, már megnyugtatóbb! :-)
Még annyi,hogy a férjem nem az igazi apukájuk a lányoknak,de mindvégig kiállt mellettünk..Eddig is felnéztem rá,de most még nagyobbat nőtt a szememben!
Az édesapa csak annyit mondott,a fiúk verekednek,a lányoknál ez van..
Na de ez már más téma..
Nekünk is elég lenne ennyi☺
"Hallottam" már ilyen ügyről csak ott gimis lányok voltak. Le tudtak higgadni, nos, barátnők nem lettek, de megtanultak egymás mellett élni.
"3, A rendőrség csak le akar beszélni a feljelentésről,mert rontom a statisztikát! " Ez kb. olyan hozzáállás, hogy ha beteg vagy, ne menj orvoshoz, vagy ha mégis, akkor be ne szedd a gyógyszert :S
Pont ez az,hogy nem azok,ezért döbbentem le😞A 4 lány közül,1 él rossz körülmények között,és nem csak anyagi értelemben!
Sziótok😊
Ma jelentkezett a legdurvább kiscsajszi,bocsánatot akar kérni a lányomtól,meg beismerte,hogy messzire mentek☺Szerintem azért rájöttek,meg gondolom valaki elmondta nekik,hogy ez komoly dolog,amit írkáltak..Mind a 4 lány 8.-dik osztályt kezdi..úgyhogy szeptemberben kiderül,hogy elértünk e valamit,de én bízom benne!!Természetesen ezek után mégjobban rajta tartom a szemem a lányaimon!Eddig is azt tettem,de ezt álmomban se gondoltam volna ami történt..
Senkit nem fenyegettünk meg,korrekt voltam,mivel én mindig azt nézem,hogy akármit írtak,csak gyerekek..tinik..De nyilván durvák voltak..megkapták a figyelmeztetést.Nem fenyegetést😊
Tudom persze,csak felállítanék egy fontossági sorrendet!
1,Megértik-e a tetűk,hogy a gyermekem fenyegetik!
2,Mit tesz az iskola ez ellen!
3,A rendőrség csak le akar beszélni a feljelentésről,mert rontom a statisztikát!
4,Mikor kezembe veszem az ügy megoldását!
A fenyegetés nem jó ötlet mert az önbíráskodás bűncselekmény. Viszont a zaklatás is ezért nem ártana egy rendőrségi feljelentés se.
Kevés a többi szülőt értesíteni mert ezek a sötét lányok nem állnak le csak úgy :(
Nagyon sötétek lehetnek ezek a zaklató lányok szerintem szóval őrizgesd a bizonyítékokat és figyelj arra mi történik...
Feltetelezem, tudattatok, tudatjatjatok veluk, hogy elmentek osztalyfonokhoz igazgatohoz, rendorsegre, barhova.
Csakhogy erezzek a torodesteket, figyelmeteket.
Hogy az egyik szemetek mindig rajtuk.
Azért nem szabad magára hagyni a lányodat,mert az ilyen férgek nem állnak le csak úgy.Bandában észre veszik a gyengébbet,féltékenységből és irígységből.Egyenként nem árt elbeszélgetni velük,s kilátásba helyezni,hogy ha kell bárhol utol éred és ott nem lesz akkora pofája majd!(Csak érezzék a törődést!)
Írj a továbbiakról is, többünket érdekel. Reméljük a legjobbakat!
Hidd el,ha szeptemberben sem hagyják,amit kétlek,mert szerintem beijedtek,akkor megyünk tovább!Kutyakötelességünk a gyerekeinket megvédeni,mert ők csak ránk számíthatnak!
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Napkitörés fenyegeti a földünket! Lehet katasztrófa ebből?
- Mit szóltok hozzá, hogy állandóan zaklatják az embereket a telefonálgatással, hogy hány éves, volt-e már üdülni stb.
- Ismerősöm szeretne felmondani jelenlegi munkahelyén, de fenyegetik, hogy akkor annak jogi következményei lesznek
- Segítség, zaklatják a családom!
- A férjem munkahelye kapott egy 170.000 Ft-os letiltást, a férjemet kirúgással fenyegetik, segítenétek?