Yadine tablettát csak a mensi első napján vehetem be vagy bármelyik nap elkezdhetem szedni? (tudásbázis)
Én ilyen témában mereven ragaszkodom az előíráshoz és azt gondolom hogy helyesen is teszem ez nem játék !!
Gondold csak el a szervezeted úgy mond programját, rendjét ciklusát zavarod meg ezzel ,hiszen te is tudod nem csak a menses a lényeg ami feltételezhetően zavarna ha harmincadika előtt lenne ,hanem a hormonálisan kavarsz be elindul a szervezetben egy folyamat peteérés stb stb és végül a megtermékenyítetlen petesejt kilökődésével zárul és te ezt akarod nagymértékben befolyásolni???????
Én azt gondolom nincs az a dolog ,alkalom vagy bármi ami ezt megérné.
Szerintem minden képen úgy alkalmazd a gyógyszert ahogy az az utasításon van hisz nem véletlenül írták le hisz ez a te érdekedet szolgálja !!
Remélem nem bánod hogy ilyen hosszan írtam :-))
Legyél okos csajszi!!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Egytől hétig bármelyik számot írhatod (egyszerre csak egyet)
- Sportolók /bárhol, bármelyik korban/