XV. kerületi óvodák (beszélgetés)
A húgom a Hartyánba járt és a bátyám fia is. Egyik sem szeretett odajárni, de ez tényleg óvónő függő.
A barátnőim kisfiai pedig a Páskom parkiba jártak. Ők szerették.
Szia :)
Köszönöm!
A Chinoinba járunk, csoportot nem tudunk cserélni, mert évvesztes, a kis-középsőbe mehetne esetleg, akik nem évvesztesek, vagyik az utolsó évre ugyanebbe a csoportba kerülne vissza. Sajnos a gondjainkat nem értik meg, szerintük minden a legnagyobb rendben, ígyhát reményem sincs, hogy változnak. Kb. november óta próbáljuk megbeszélni a dolgot, eleinte látszólag sikerrel, most kibukott, hogy az egész csak látszat :(
Szia!
A legtöbbet nem ismerem személyes tapasztalat alapján,de szerintem sok minden nem ovi függő,hanem inkább óvónő.
A Kontyfa utcait nem annyira ajánlom.Én a Szövőgyár utcaiba szerettem volna,hogy járjon a gyerek,de mire felvették volna,addigra már pont máshová voltunk beiratkozva.Jelenleg a Páskom park-ba jár a gyerek,ami oktatás szempontjából nem rossz,bár vannak itt is fura dolgok.De a gyerek szeret járni és végül is ez a lényeg.
Ez ovivezető függő.Hívd fel a kiválasztott ovi vezetőjét és kérdez rá.Sok helyen van évközi elvándorlás,mint ahogy ti is tennétek.
melyik oviba jártok Újpesten?Lehet,csak csoportot kéne cserélni?
Melyikről van jó véleményetek?
Van esély, hogy évközi átvételre, vagy mindenképp végig kell csinálnunk a felvételit? (most újpesti oviba jár, de gondok vannak)
Körzeti ovink a Bocskai lenne, oda semmiképpen nem viszem át.
Bújócska (Őrjárat u), Manóvár (József A. u.), Tóth István u-i Huncutovi, Hartyán köz, Árendás, Konytfa... ezek merületek fel...
Köszi, ha valaki tud tanácsot adni :)