XI. kerületi óvodák (beszélgetés)
Szia!
Mi az Újbudai Ezüstfenyő oviba járunk, csak jókat tudunk róla mondani :) Április második felében lesz nyílt nap náluk.
Én inkább Gadagrét felé vagyok ismerős, én is oda jártam, a gyerekeim is ott kezdtek, az unokaöcsém meg a budaörsi új oviba jár, de neki is xi. kerületi címe van. Mostmár máshol lakunk, de visszasírjuk az ottani intézményeket.
Arrafelé (Albertfalva) dolgoztam, és a főnököm 4 unokája járt ott... Majd rákérdezek.
Annyit tudok, hogy ahova ők jártak, azt tapasztalták, amit én áltlában, hogy amíg észrevétlen a gyerek, addig nincs gond, de aki egy kicsit kilóg a sorból, annak bizony nehéz... Szóval semmi különös.
Gazdagréten egyébként szerettünk oviba járni, bár ott is váltottunk egyszer csoportot.. De akkor az nektek gondolom nem téma. Hacsak a német nemzetiségi miatt nem, mi oda jártunk, szerettük... Onnan átveszik a gyerekeket közvetlenül a német kéttannyelvű suliba.. Csak úgy infóként írom, sose lehet tudni...
Kedves xi. kerületi ovisok anyukái/apukái!
Kislányomnak lassan aktuálissá válik az oviválasztás és minden rossz/jó tapasztalat jól jönne ezzel kapcsolatban.
Előre köszönjük a segítséget!