15. kerületi óvodákról mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Mi is a kerületben lakunk, igaz végülis oviba nem ide járunk.
Nekünk a Bocskai lenne a körzetes, aminek nagyon rossz híre van. A Klapka talán jobb, de gyakorlatilag lehetetlen körzeten kívülről bejutni, ill. aláiratnak egy szándéknyilatkozatot, miszerint a Czabánba iratod majd iskolába, ami a legrosszabb suli a kerületben.
A Régi Fóti útiról hallottam még jókat.
Anno én a Pestújhelyi óvoda két oviját néztem az ottani vezetőnővel beszéltem, aki nagyon-nagyon szimpatikus volt. A két ovi közül a Bújócska talán szebb, de a Manóvár is nagyon tetszett. Sajnos mi év közben kerestünk ovit (elhoztam a kislányomat az előzőből, a Chinoinba jártunk) és nagyon sok gyerekük volt, végülis nem tudták felvenni, így mi a VII. kerületi Dob Oviban kötöttünk ki...
A Klapkában viszont botrányos volt a vezetőnő, egy kicicomázott öntelt papagáj...
Az én fima a Páskom oviba jár.Maximálisan elégedett vagyok a pedagógusok munkájával.Nm bántam meg,hogy oda került a gyerek.
Egyébként itt van esélyetek a felvételre is.Mi sem oda tartozunk helyileg.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok, vélemények az alternatív óvodákról, iskolákról (Waldorf, Montessori) ?
- Vélemény a 7. kerületi óvodákról - 2018
- Milyen tapasztalataitok vannak a XVII. kerületi óvodákról?
- VII. kerületi bölcsődékről, óvodákról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat!
- XVII. kerületi óvodákról kinek mi a véleménye?
- Mik a tapasztalatok a 11. kerületi Gesztenyéskert-, Csicsergő- és Nyitnikék óvodákról?