Whirlpool 6 érzék.MIk a tapasztalatok? (tudásbázis)
Friss élményemet mesélem el:
Az én Whirlpool 6. érzékes vadzsi új mosógépem éles hangon vinnyog, visít, erőlködik...
Hiába jelentettem be 72 órán belül, hogy valami nem stimmel a géppel, a szerelő közölte, hogy ez bizony normális a Whirlpool gépeknél, de inkább ő ahhoz hasonlítaná ezt a jelenséget, mint amikor egy repülőgép készül felszállni!!!
Szuper! Én nem repülőgépet akarok hallgatni, hanem normálisan mosni...
Mivel használtam a gépet - hiába nem vagyok elégedett a minőségével - nem érvényesíthetem a csereigényemet sem!
Szóval biztos, hogy mégegyszer nem venném meg, még ha 10 Ft-ért árulnák, akkor sem!!!
Akadni nem akad csak a kicsi férjem rám szolt hogy tekergeted te azt!!
DE szerintem is lehet mind a kettő irányba.
egy éve használom. Ha nem lehetne mindkét irányba tekergetni, akkor nyilván akadna a kapcsolója, ha rossz irányba tekerem.
A Te gépeden lehet,hogy csak egyirányba lehet. Az ótramutató járásának megfelelően.
Hát nekem Awm 8122 tipusú van még igen csak találgatom hogy milyen német használati utasitás pedig nincs hozzá.DE majd csak rá jövök.
Az én program kapcsolom is de szabad is??
Nekem felültöltős AWE 7516/1 típusú 6.érzékes van.
Nagyon szeretem, mert számomra nagyon praktikus program rajta pl. a 30 perces "gyors" és a 60 perces "napi mosás" .
A programkapcsolóm mindkét irányba tekerhető.
Sziasztok van akinek ilyen mosógépe van mik a tapasztalatok.
Mi nemrég vettünk egy ilyet.
Valaki tudja hogy a program kiválasztó gombot mind két irányba lehet tekerni vagy csak az óra mutatónak megegyezően???
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a Whirlpool felültöltős mosógépekről?
- Whirlpool mosógép tapasztalatok
- Melyik szárítógép jobb (márka szerint): Zanussi, Electrolux, Whirlpool, Hotpoint Ariston?
- Mitől lehet, hogy a Whirlpool ADG 6560 IX mosogatógép rondán mossa el a poharakat?
- Van valakinek Whirlpool 6619-es mosógépe?
- Whirlpool 6. érzék mosogatógép tapasztalatok