Wella Blondor szőkítőkrémet használt már valaki otthon? Kell hozzá hidrogén? vörösesbarnából szeretnék barnát.Leszedi? (tudásbázis)
sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy kb. 2,5 éve fekete szinű a hajam ,s nagyon átakarok váltatni vörös hajszínre. Pontosabban a tüzes mélyvörös árnyalat tetszik.
S utána olvadtam ,hogy hajradírral illetve hidrogén peroxid segítségével tudom elérni az adott árnyalatot. (Az utóbbi károsabb a hajra, ahogy olvastam). S az lenne a kérdésem ,hogy én vettem szőkítóport + hidrogén peroxidom is van (mivel hajradirt Sehol se láttam... pedig fodrászkellékesnél kerestem,de csak nagyot néztek, hogy mi is az kb.. ) na és a kérdésem ,hogy ha én csak a fekete hajszínt akarom valamennyire kiszedni a hajamból, ugy hogy rámenjen a vörös ,be is fogja (ugy értem),akkor kell nekem szőkitőport használnom mellé (csak azért kérdem, mert olvastam ,hogy ezt szőkitésre használják, ami oké.. de.. ha én kivilágosittatom a hajam, és arra vörös megy, akkor biztos, hogy répaszint kapok.. :) ) Nem?:O
Ezt za egyet nem értem.. hogy akkor szőkitőpor kell e hidrogén peroxid mellé vagy sem.. ?
Köszönö melőre is válaszotokaT!
Nem tudom, festett-e a hajad? Mert ha igen, próbáld meg valamelyik színleszedőt, ezután pedig fesd be a kívánt színre.
Ne próbálkozz otthoni szőkítéssel, mert foltos lesz. Épp elég hozzászólást olvasni itt a hoxán is, akik pórul jártak.
Tudásbázis: Mit tegyek, eddig fekete volt a hajam de tegnap koktéllal akartam leszivatni, de csak a tövét szívta ki?
Nézelődj itt. Én megírtam ezzel kapcsolatban amit tudtam
A vörös át fog ütni, akármit is csinálsz.
De inkább menj fodrászhoz.
Szerintem én sem mernék ezzel kísérletezni... Különben úgy általában a barna hajfestékekben is van hidrogénperoxid...
Inkább kifizetem a fodrászt, minthogy szétégessem a hajam, vagy csúnya színe legyen. Már jártam úgy, tanultam is belőle.
Szia, szerintem bízd szakemberre.
Igaz én otthon nem ezt használtam,más szőkítő krémet, de f.szán leégettem vele a hajam.