Voltál hasonló helyzetben? Csak egy gondolat... (beszélgetés)
Szia,
voltam és nem jött be!
Mondjuk, jelenleg olyan kapcsolatban élek,akivel 15! év után találkoztunk újra, és egymásba szerettünk! De ez már más, mint amikor tinik voltunk!
Már 5 éve vagyunk együtt a legnagyobb egyetértésben és szerelemben!
Szia
Volt egy nagy szerelmem aztán egy nap szakított velem,mert azt mondta részéről elmult a szerelem!Nem kerestem többet nem is beszéltem vele,ő kersett de én elkerültem a dolgot!Aztán kb 1 év múlva talákoztunk véletlen!Ma a férjem és a 2. gyerekünket várom :)
Szia
Húúú, én pont most vagyok ilyen helyzetben. Anno, 2 évig jártam egy sráccal... aztán szétmentünk, mindenki ment a maga útjára... És nemrég találkoztunk egy buliba. Nem is beszélgettünk, nem is történt semmi, de aztán másnap mégis megkeresett. Beszélgetünk, és úgy tűnik a régi nagy szerelem nem múlt el nyomtalanul. Nekem közben született egy kisfiam, neki is sok kapcsolata volt, de abszolút nem vagyok féltékeny. Amúgy sem szokásom... De tényleg nem egyszerű ez az összejönni az exxel dolog. Aztán most hogy mi lesz velem és az exemmel... fogalmam sincs, de azt hiszem jó irányba haladunk :)
További ajánlott fórumok:
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Más is van hasonló helyzetben? Szerető kontra házastárs?
- Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben?
- A férfi akit szeretek van gyereke, ki van, él stb hasonló helyzetben?
- Barátomnak (fiú) rendszeres agresszív gondolatiai vannak. Akár oda nem illőbb helyzetben is.