Volt már vki gyermek gasztroenterológián? (tudásbázis)
Szia!
Na az eszembe se jutott :DD
Sajnos nem voltam ott, a Bethesdában voltam januárban. Úgyhogy érdemi nyilatkozatot csak arról tudok mondani...bár elég elkeserítő :(
Bocsi drága én meg eltüntem irhattál volna privit is:))
Szoval te voltál a II.-es klinikán?milyen hely tutsz rola irni bent maradhat a szülő?ha igen javaslat mit kell vinni magunkkal ???
Szia!
Itt vagyok :)
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és úgy döntöttem,hogy nem viszem Fannust a vizsgálatra.Bízom benne,hogy jól teszem és változik majd az étvágya.2 hete már,hogy itthon eszik és nem a suliban,így jobban is látom mennyit eszik és hát azt főzöm,amit szeret.Több munka ez a másik csöppség mellett-Bence 10 hónapos-,de hál'Istennek Bence nagyon jó evő és szinte azt eszi,mint Fanni.Azért a Béres Cseppet adom Fanninak,hátha jobb lesz az étvágya.Szóval tényleg nem indokolt még a vizsgálat-főként egy ilyen,amit magamnak sem kívánnék-,mert vannak Fanninál rosszabb példák is és ő tényleg ebből is-abból is eszeget.Hallom,hogy van olyan gyerek,aki gyümölcsöt nem eszik.Hát én nem panaszkodom,Fanni
sokfélét eszik,jöhet alma,narancs,banán,barack...stb.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Szia Varosianita!
Csak azért kérdeztem, mert nem láttam Cucu1974 kislányán azt,hogy tényleg szükség lenne erre a kórházi kivizsgálásra! Persze tévedhetek,de Én a "rossz étvágy" miatt nem hiszem,hogy kitenném a gyereket ennek a kórházi kivizsgálásnak!
Szia!
Szerintem minden gyerek más.
A kérdésedre válaszolva szerintem nem kellene hacsak a gyerekorvosotok nem látja indokoltnak.De ha vérkép jó és sok függ az alkattol is szerintem nem kellene. Az én lányom 20 hónapos és még nincs 9 kg.A kislányod mennyi idős és a súlya?
Akkor is válogat ha te is azt eszed.
Nálunk az apával sokkal több mindent megeszik mint velem.
Egyébként örülök hogy kiváncsi vagy a véleményemre.
Az,ha valaki válogatós és/vagy rossz evő indokoltá tesz egy ilyes fajta kivizsgálás?
A képeken nem látom soványnak a kislányt. A vérképen nem láttak semmi rendelleneséget. Mi szükség lehet a kislány kivizsgálására. Merő kiváncsiságból fordultam hozád? Neked erről mi a véleményed?
Mi is járunk gasztroenterólogiára,merta kislányom nyelőcsőszűkülettel született,megnűtőték,refluxos.Egyébként szülés előtt gasztroenterológiai asszisztens voltam.
Miért érdekel?
Ez egybe szaladt hehe... bocs!
Tehát: Sajnos én is...
Szia!
Én félévente járok két gyermekemmel, mert tejallergiások. Mire vagy konkrétan kíváncsi?
További ajánlott fórumok:
- Gyermek gasztroenterológia
- Segítsetek! Egy nagyon jó gyermek gasztroenterológust keresek pesten! Nem baj ha maszek!
- Bp-i Heim Pál gyermekkórház gasztroenterológiája. Tapasztalatok, vélemények...
- Sziasztok! Megbízható, nagy tudású, gyermek gasztroenterológust keresek
- A budai gyerekkórházban (Bókay u.), a gasztroenterológiai osztályon ott aludhat-e a szülő a gyermekével?
- Gyermek gasztroenteorológust tudna valaki ajánlani Pécel, Budapest környékén, aki hajlandó rendes kivizsgálásra?