Volt már valakinek sebes az orra belseje? (tudásbázis kérdés)
Nekem 2 év óta télen jön ki, akkor költöztünk központifűtéses lakásba. Idén direkt figyeltem, hogy a fűtés megkezdésétől számított második héten jött elő...
Hiába párologtatok mindenfelé, az nem ér semmit. Elkezdtem vitaminokat szedni, hátha vitaminhiány - tejterméket ugyanis nem nagyon fogyasztok.
Néha arra is gondolok, hogy egyszerűen túlhevülök, 23-24 fok van a lakásban állandóan, pedig teljesen le vannak tekerve a fűtőtestek nullára...
jajj, most éppen az enyém is az :( Már nem fáj annyira, de amikor friss a seb, akkor nem egy kellemes dolog.
Nekem olykor kijön, de magától elmúlik. Az okát nem tudom.
Varasodik és már orrot fúni sem mer,mert fáj neki.
Állítólag a sok fűrész portól van,mert fűrésztelepen dolgozott.
Coldastop orrcsepp
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A COLDASTOPR ORRCSEPP ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A ColdastopR orrcsepp természetes összetevőinek köszönhetően gyógyító és regeneráló hatással van az irritált, akutan vagy krónikusan károsodott orrnyálkahártyára. Kimutatható a hegesedés és varképződés csökkenése, a természetes váladékfilm megjelenése az orrnyálkahártyán, és a nyálkaáramlás szállító működésének a visszatérte. Ezek a folyamatok jelzik az orrnyálkahártya regenerációját és a csillószőrös laphám működését. Mindez a ColdastopR orrcseppben található A-és E-vitaminnak köszönhető.
szia!
Nekem műtét után volt sebes, akkor mentolos orrkenőcsöt adtak rá, meg mondták hogy mielőtt kifújom az orrom használjak tengeri sós orrsprét.
Kente már kenőcsökkel,de nem segít.
Bőrgyógyásznál is volt már sokszor.
Tudtok valami ötletet?
További ajánlott fórumok:
- Olyan cipőbe, aminek a belseje valódi bőr, belebüdösödhet az ember lába? Vagy csak a műbőrbe?
- Gyárilag csomagolt új mosógép belseje vizes?!
- Comb belsején megjelenő striák.
- Miért vizesedik a konyhában a beépített szekrény belseje?
- Mit csinálsz, ha egy étel elszínezi a zománcos edényed belsejét?
- Ismerősöm 5 éves lánya mindig piszkálja az orrát kívülről, már ki is sebesedett, hogyan lehetne erről leszoktatni?