Volt már valakinek hasonló? Éjszakai lábfájás! (beszélgetés)
A melóhelyen is próbálok kicsit leülni ha tehetem, mostanság már jobban odafigyelek -a lábamra.
Krémek voltak de nem használtak.
Nem szoktam napközben lefeküdni.
De egy pár órát biztos feküdnöm kellene , hogy megtudjam előjön-e .
Legalább 3-4 óra pihenés , alvás után ébredek a fájdalomra.
Görcsölt is a lábam mind ez előtt, de arra ott volt a B6 vitamin.
Nem baj :)
Nem érzek olyat, fekvéskor mindenem nehéz megmozdítani.A fáradság vagy nem is tudom. Most hogy e miatt is kb, 5 órákat alszom, még egy szem fájdalomcsillapítóért is lusta vagyok felkelni.Csak várom hogy elmúljon a fájdalom.
De lehet meg kellene kísérelnem! Ha tennék pár lépest , lehet szűnne a fájdalom..lehet.
8 órát szinte végig állok a munkahelyemen
Ha napközben lefekszel akkor is fáj?
Nekem egy olyan betegségem van kisbaba korom óta, hogy amikor lefekszek fáj a lában. Görcsölős illetve szúró fájdalom váltakozik. Ha állok akkor szinte alig érzem. Éjszaka a legrosszabb.
Nem baj, ha kicsit kifaggatlak?
Nincs olyan érzésed, hogy nehezebb - fekvéskor - megemelni, megmozdítani a lábad, mert olyankor nagyon fáj?
Szia!
A láb melyik része fáj?
Nem akarlak elkeseríteni, nálam is így kezdődött.
Az egy dolog, hogy rendbe tettem, de az a pár hónap pokol volt ?:(
Már szedtem magnéziumot, kalciumot(most is szedem), de nem igazán használ.
Jó pár hete-hónapja tart ez az állapot, napközben mintha semmi gond nem lenne,vagy csak nagyon kis mértékben érzek valamit , de éjszaka ...
Hajnali 2 ó körül arra ébredek , hogy fáj a lábam.
Felső , alsó lábszár érintett.
Valahol belül a csontnál érzem a fájdalmat, ami hogy úgy mondjam nem egybefüggő, hol alul hol felül szakaszosan fáj.1-2 órát fel vagyok miatta,aztán szinte elmúlik magától.
Az jobb lábamban intenzívebben érzem , van mikor a bal szinte napokig nem is fáj.
Napközben nehéz láb érzés enyhe izomláz szerűséget tapasztalok.
További ajánlott fórumok:
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Te miért nem alszol? Éjszakai baglyoknak.
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben?
- Az 1980-as években is volt éjszakai és délutános pótlék már? Mikor került bevezetésre
- Császár után van/volt valakinek lábfájás, derékfájás?