Volt már valakinek gyakori orrvérzése? (tudásbázis kérdés)
Nálam allergiával függ össze, de nem csak akkor jelentkezik, amikor már erős tüneteim vannak, hanem korábban is már. Télen is szokott vérezni, akkor meg a száraz levegő miatt.
Télen párologtatok, nyáron speciális krémmel kenem.
igen, köszönöm jól vagyok.
2 hetes infúziós kezelést kaptam és még valami gyógyszert mellé. de ezek előtt még picit megkínóztak egy kis csontvelő minta vétellel ami a legrosszabb volt. mert állítólag ez mutat ki 100%-osan minden betegséget.
ez volt 2006-ban azóta szerencsére nincs ilyen bajom .
Igazából nem én szenvedek ettol, hanem egy családtagom.
Koszonom a tanácsokat.
Remélem már jobban vagy.
Hogyan kezeltek?
Nekem egy rendkívül stresszes időszakban volt gyakori orrvérzésem. (Munkahelyi dolog miatt) Gyakran megfájdult a fejem is. Akkor még nem volt saját vérnyomásmérőm, így nem tudom, hogy az idegesség miatti magas vérnyomás okozta-e vagy pedig a gyógyszer egyik mellékhatása volt. Később derült ki ugyanis, hogy az a bizonyos gyógyszer, ha gyakran használják, okoz orrvérzést. Te tény, hogy minden előzmény nélkül egyszer csak vérzett az orrom. Kínos volt, amikor a citromsárga pólómon egyszer csak ott voltak a piros cseppek! :(
De végül is rendeződött a helyzet és az orrvérzéseim is megszűntek. :)
További ajánlott fórumok:
- Szezonális orrvérzésre C vitamin? Csak tünetet kezelésre vagy? Valóban vitamin hiány okozhatja?
- Erős és sűrű orrvérzés mitől lehet?
- Gyakori orrvérzés..
- Terhességi hányingerre, émelygésre valakinek segített a gyakori evés, B6, homeopátiás szer?
- "Gyakori" orrverzes gyerekeknel
- Orrfújásnál enyhe orrvérzés utalhat valamire?