Erős és sűrű orrvérzés mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
magas vérnyomás, vagy lehet csak vékonyak az erek az orrában, és erősebb fújásra elpattannak.
Egyik volt osztálytársam egyszer azt mondta (orrvérzős volt), hogy neki pl. volt hogy egy sampontól kezdett elvérezni... (H&S volt szól, és érdekes, de az nekem is sokszor bántotta az orromat.)
Nagyobb fiamnak volt ilyen, előfordult, hogy a suliból hazahozták, addig a sulivédőnő tamponálta.
Az a vérmennyiség amit látsz nem sok, csak sokknak látszik. Nála a hajszálerek voltak gyengék, gyógyszert kapott rá, pár éve megszűnt, még az is lehet, hogy a hormonváltozás hozta elő, épp akkor volt kamasz.
Mindenesetre orvos lásson, hogy te is megnyugodj, nincs nagy baj.
Mérd meg a vérnyomásod,ha van rá otthon lehetőség..
A dokit pedig nem ártana felkeresni.. nem anyukádra kell várni, fogd magad és menj el! minél előbb annál jobb! Ártani nem árthat!
Tnap délután elkezdett folyni az orrom vére. 3/4 órán át folyt és közben bazi nagy alvadt vérpacák estek ki az orromból. Utána este is rákezdett és ma reggel is így keltem. Suliba nem is mentem, mert félek, hogy ott is nekikezd. Megyek du. dokihoz, de mitől lehet ez?
Semmit nem csináltam... És soha életemben nem vérzett az orrom. Na jó, lehet 6 évente egyszer..
17/L
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha egy kedves ismerős "szekta" tag lett?
- Saját körmöm, hogy lehet szép, erős és hosszú?
- Milyen sűrűn van lehetőségetek strandolni?
- Aura látást hogy lehet megtartani, illetve erősiteni?
- Idegrendszert meglehet erősíteni valahogy?Vitaminokkal stb.
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?